Carbid Theater
Tuin en buitenleven

Een gedegen oplossing voor iedere funderingsbehoefte

Fundering maken? Kies voor schroeffundering

Fundering aanleggen duur en kostbaar? Nee hoor, dat is verleden tijd! WSF schroeffundering is van de pionieren in Nederland op het gebied van schroeffundering. Dé nieuwe manier om een fundering te maken voor lichte en zware toepassingen. Voorbeelden van toepassingen waar onze schroeffunderingen zeer geschikt voor zijn;

Daarnaast zijn wij officieel partner van ProRail en NS voor het plaatsen van elementen voor de juiste railinfrastructuur. Denk hierbij aan de fundering voor de bovenleidingen en het hekwerk langs het spoor. Hiermee hebben we ons bewezen als specialistisch partner op het gebied van funderingsoplossingen.

Professioneel advies bij de juiste funderingsdiepte

Hoe diep kun je en mag je funderen? Een goede vraag, die lastig te beantwoorden is. Dat komt doordat Nederland vele soorten bodemtypes kent dat grote verschillen kent in het oosten, zuiden en westen van het land. In veengebieden ligt de vaste laag dieper, waardoor er dus dieper gegraven of geboord moet worden om een stabiele fundering te realiseren. Maar hoe kun je in een waterige ondergrond toch een stabiele fundering creëren?

Wat dan kan helpen is om een stapel stoeptegels of het storten van een betonnen sokkel, of eventueel zelfs houten palen in de grond slaan om tegen redelijke kosten een fundatie te starten. Is dit stabiel? Nee, niet echt. Een goede oplossing is schroeffundering omdat het een hoger draagvermogen kent en het een verdringende werking in de grond. Andere voordelen zijn korte montagetijd, een zeer laag eigen gewicht en vele malen voordeliger dan betonfundering.

MVO ondernemen voor sportverenigingen

WSF heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het uitvoeren van pilots voor diverse sportverenigingen. Vooral wanneer er in een nieuw segment een nieuw en innovatief product haar intrede doet en door ontwikkelt moet worden. Deze uitdaging gaan wij graag aan.

Zo hebben wij bijgedragen aan het opzetten van Airdomes. Dit zijn grote opblaasbare hallen waarin ’s winters overdekt kan worden gesport. Maar ook aan tribunes en dug-outs en andere kleinere toepassingen zoals korfbal- voetbal- en volleybal doelpalen heeft WSF bijgedragen aan de ontwikkeling van gedegen funderingsoplossingen. Voor elk product hebben wij een speciaal schroeffundament ontwikkeld en geschikt gemaakt voor in zowel natuur- als kunstgrasvelden en uiteraard rekening houdend met bodem

Officieel dealer HAPAX ROCK | Milieuvriendelijke schroeffundament

Wist je dat WSF officieel dealer is van HAPAX ROCK in Nederland? HAPAX ROCK ontwikkelt milieuvriendelijke polypropyleen schroeffundamenten en die zij zeer gemakkelijk te monteren. Dankzij de relatief grote diameter van deze producten bieden ze in vrijwel alle bodemsoorten ca. 1500kg draagvermogen. Het voordeel van HAPAX ROCK? Polypropyleen kent een lange levensduur én is herbruikbaar. Wat dat betreft een duurzame investering en oplossing dus!

Bekijk de video

Fundering herstellen bij aardbevingen en aardverschuivingen

Je zou het niet verwachten, maar door gasboringen in het noorden van Nederland kampen veel mensen met aardbevingen en verschuivingen. Nederland en aardbevingen zijn 2 woorden die 10 jaar geleden niet vaak voorkomen in het nieuws. Maar gasboringen zijn niet het enige wat een aardverschuiving kan veroorzaken. Denk aan grote bouwprojecten in het westen van het land ( lees: noord-zuin as in Amsterdam ) die door de zachte ondergrond huizen en panden doen verzakken. Gelukkig kan WSF fundering herstellen dankzij slimme oplossingen die vele malen goedkoper en sneller inzetbaar zijn.

https://schroeffundering.nl/