Carbid Theater
Tuin en buitenleven

Koop snel een Waterornamenten voor je tuin

Het werkt goed om je gedachten tot rust te brengen door je te omgeven met water. Denk maar aan de keren dat je op vakantie was, aan zee lag en de golven hoorde. De keer dat je langs een waterval liep en het water naar beneden hoorde stromen. Stel je voor dat het mogelijk is om deze ervaring thuis in de tuin te kunnen ervaren. Dit kan doormiddel van een waterornament. Niet alleen zorgt een waterornament voor rust, het is ook nog eens een statement in je tuin. Door een waterornament te plaatsen zorg je naast rust voor jezelf, ook nog eens voor een levendige tuin. Waterornamenten tuin zijn eigenlijk onmisbaar voor de echte sfeerliefhebbers.

Geluid

Door het plaatsen van een waterornament in je tuin creëer je voor jezelf een plekje waar je hoofd tot rust kan komen. Je brein werkt namelijk fulltime gedurende een dag, het ervaart prikkels en verwerkt dingen die je meemaakt. Omdat dit een automatisch proces is gaat het vaak onbewust, daarom is het belangrijk om rust te creëren in deze soms wat chaotische wereld. Je brein komt tot rust door stromend water. Het tikken van het water is als een meditatie voor het brein, een massage die de hersenen tot rust laten komen. Een waterornament in de tuin is daarom een ontzettend fijne manier om je thuis op te laden.

Leiding

Als je een waterornament aanschaft is het belangrijk je te verdiepen in de leiding. Als je een waterornament in de tuin hebt staan geeft dat een krachtige maar rustige uitstraling. Je wilt meestal niet dat je de aanvoer van het water overduidelijk ziet lopen boven de grond. Er bestaan verschillende kleuren, zo heb je donkere kleuren voor bovengronds en felle kleuren voor ondergronds. Het is daarom goed om je in te lezen wat de beste aankoop is.