Carbid Theater
Image default
Onderwijs

Met deze leermiddelen voor het basisonderwijs leert ieder kind op zijn of haar eigen tempo

In het aanbod van Educatieve Uitgeverij Kinheim vind je een veelvoud aan verschillende soorten lesmateriaal voor de basisschool. Of je nu op zoek bent naar een werkboek voor rekenen, lezen of schrijven, voor de onder-, of voor de bovenbouw: bij deze uitgeverij vind je geschikte materialen. De leermiddelen voor het basisonderwijs zijn bovendien beschikbaar in verschillende moeilijkheidsgraden. Ieder kind leert immers op zijn of haar eigen tempo: de een heeft wat meer uitdaging nodig, de ander juist iets meer ondersteuning. Naast fysieke leermiddelen zijn er ook digitale middelen voor het basisonderwijs beschikbaar. Daarmee kunnen kinderen op school én thuis extra oefenen met bepaalde vaardigheden, bijvoorbeeld ’s avonds op de bank met een tablet of laptop.

Stel je eigen proefpakket samen en ontdek het lesmateriaal

Als je benieuwd bent naar de materialen van deze uitgeverij, is het mogelijk om een proefpakket te bestellen. Je kunt een pakket van een bepaalde titel bestellen, dan ontvang je alle delen van één serie. Wanneer je tevreden bent over het pakket, betaal je de bijgevoegde rekening. Als de materialen onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen, kan het pakket geretourneerd worden. Je kunt ook een persoonlijk pakket samenstellen, door verschillende titels te kiezen. Een persoonlijk proefpakket kan echter niet teruggestuurd worden. Het team van Educatieve Uitgeverij Kinheim vertelt je graag meer over de mogelijkheid voor het bestellen van een proefpakket.

Neem contact met deze uitgeverij op via hun website

Wil je een proefpakket bestellen of wil je meer informatie ontvangen over de leermiddelen voor het basisonderwijs van deze uitgeverij? Dan neem je contact met dit bedrijf op via hun website. De uitgeverij heeft tevens een bezoekadres in Nieuwendijk, nabij Dordrecht. Het team van dit bedrijf staat zowel online alsook fysiek graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, zodat jij het juiste lesmateriaal voor jouw leerlingen kunt vinden.

https://www.kinheim.com/