Carbid Theater
Image default
Financieel

In 10 minuten snel zwart geld verdienen

Bent u in een situatie terechtgekomen waarin u snel zwart geld wilt verdienen (liefst vandaag nog?). Wat de reden ook is, zou je graag geld willen verdienen in een uur of minder? Hier zijn tien dingen die je kunt doen om snel geld te verdienen in een uur of minder.        

Start matched betting

Matched betting is de nummer 1 side hustle van alle tijden. Het is een systeem waarbij je gebruik maakt van aanbiedingen van professionals om een gegarandeerde winst te maken, belastingvrij. Het is een populaire manier om snel zwart geld te verdienen, of het nu voor een eenmalige zoals een vakantie of Kerstmis, of upping uw maandelijks inkomen.

Sommige mensen maken 12.000 pond in slechts 12 maanden van matched betting, dus het maakt een uitstekende side hustle. Er zijn gratis trainingsvideo’s beschikbaar om je op weg te helpen en hier kun je in minder dan een uur mee beginnen. Het beste van alles is dat het een belastingvrije manier is om geld te verdienen.

Verkoop uw tweedehands kleding

Het verkopen van kleding die je niet meer draagt is een manier om wat snel zwart geld te verdienen. Begin bij plaatselijke consignatiewinkels voor sneller geld of gebruik sites om kopers te vinden. Als je de online route kiest, zorg er dan voor dat je duidelijke, goed verlichte foto’s van je stukken maakt en onderzoek vergelijkbare items om concurrerende prijzen te bepalen. U kunt gebruikte kleding en accessoires op verschillende manieren verkopen, maar ze zijn allemaal vrij snel op te starten.

Ruil oude telefoons en elektronica in voor geld

Heb je een oude telefoon, iPad of gamesysteem liggen? Verkoop het op een site als Swappa of Gazelle. Kijk ook eens naar het inruilprogramma van Amazon, dat deelnemers betaalt in Amazon gift cards – en eBay, ook. Als je haast hebt, kun je een ecoATM-kiosk proberen, waar je ter plekke geld voor je apparaat kunt krijgen.

Ga babysitten

Iedereen, van universiteitsstudenten tot recent gepensioneerden, kan snel zwart geld verdienen door op andermans kinderen te passen. Mond-tot-mondreferenties van vrienden en familie zijn nog steeds een goede manier om te beginnen, maar je kunt ook gratis een profiel aanmaken op een website om je bereik te vergroten. Noteer eventuele gespecialiseerde vaardigheden, zoals reanimatiecertificaten of ervaring met kinderen met speciale behoeften, om jezelf meer verkoopbaar te maken.

Enquêtes invullen voor geld

U kunt van thuis uit geld verdienen door online enquêtes in te vullen, maar verwacht niet dat u het geld binnenhaalt. Enquêtesites bieden over het algemeen geen grote uitbetalingen, en veel sites zijn nuttiger voor het verdienen van cadeaubonnen dan geld. Enkele van de populairdere enquête sites zijn EnquêteVergelijk en vele anderen. 

Als u enquêtes wilt gaan invullen, kunt u hier een review van EnquêteVergelijk lezen.

https://www.meedoenaanonderzoek.nl/