Carbid Theater
Electronica en Computers

Haal meer uit uw auto met chiptuning

Wanneer u veel kilometers maakt in uw auto, dan is het natuurlijk fijn dat deze de prestaties levert die u verwacht. Is dit helaas niet het geval? Dan is chiptuning door de professionals van Chip Performance aan te raden. Hierdoor krijgt uw auto meer vermogen, doordat het aantal PK verhoogd wordt. U denkt misschien dat meer power u dan ook meer brandstof kost, maar niets is minder waar. Chiptuning bespaart u namelijk ook nog eens brandstof. Dit levert niet alleen voordelen op voor u, maar natuurlijk ook voor het milieu. Voor u dalen ook nog eens de brandstofkosten. Daardoor heeft chiptuning eigenlijk alleen maar voordelen.

Geniet van betere prestaties binnen het vermogen van de motor

Bij chiptuning wordt niet uw hele motor vervangen, maar wordt uw motor zo afgesteld dat deze optimale prestaties levert. Verschillende waardes van kenvelden worden verhoogd. Dit geldt bijvoorbeeld voor de voorontstekingstemperatuur en de turbodruk. Ook wordt er gezorgd voor een optimale verdeling tussen lucht en brandstof. Uiteraard zorgt Chip Performance ervoor dat u veilig kunt blijven rijden. Zo wordt de voorontstekingstemperatuur niet té hoog opgevoerd, zodat er geen kans is op brand en wordt extra thermische belasting vermeden.

Geef uw auto meer souplesse

Om uw auto beter te laten presteren, wordt ervoor gezorgd dat de reactiesnelheid van uw auto drastisch verlaagd wordt. Uw auto heeft meer power, waardoor deze beter accelereert en soepeler rijdt. Profiteer dus ook van de voordelen van chiptuning door Chip Performance. Dit optimaliseren van uw rijprestaties is mogelijk voor alle merken en typen auto’s. Vraag ook naar de mogelijkheden voor uw auto! Want niet alleen chiptuning behoort tot de mogelijkheden, maar ook andere werkzaamheden om uw auto prettiger te laten rijden. Heeft uw auto bijvoorbeeld een snelheidsbegrenzer, maar vindt u dit toch niet prettig rijden? Laat deze dan uitschakelen door de experts.

https://www.chipperformance.nl/