Carbid Theater
Industrie

Bespaar op laswerk door buizen te laten buigen

Wanneer u ervoor kiest buizen te laten buigen in plaats van te lassen, bespaart dit u veel moeite en tijd. Het laten buigen van allerlei buizen kunt u aan professionals overlaten, zoals de medewerkers van Van Rijsoort Bending. Zij kunnen zelfs meerdere bochten in één buis voor u realiseren, omdat ze met innovatieve en de meest moderne apparatuur werken. De CNC-gestuurde machine waar ze over beschikken werkt snel en efficiënt en kan vrijwel alle bewerkingen realiseren.

Vrijwel alles is mogelijk bij dit bedrijf

Wilt u buizen laten buigen, maar twijfelt u erover of uw wensen en eisen wel haalbaar zijn? Schakel dan Van Rijsoort Bending in. Bij dit bedrijf is namelijk vrijwel alles mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit uiteenlopende buisdiameters, vanaf 16 mm tot wel 508 mm. Daarnaast is vrijwel elke wanddikte van een buis geschikt om te buigen. De bochten die u wenst, zijn ook in elke denkbare radius mogelijk. Wilt u graag een korte bocht, dan kunt u een radius vanaf 1,5D kiezen. Maar natuurlijk zijn ook straalbochten een optie. Bij Van Rijsoort Bending worden alle bochten voor u op maat gezaagd en kunnen ze bovendien aanvullende bewerkingen voor u uitvoeren.

Bespaar tijd, geld en overbodig laswerk

Door een bedrijf als Van Rijsoort Bending in te schakelen voor het buigen van buizen, bespaart u tijd, geld en overbodig laswerk. De moderne technieken en de deskundige werkwijze maken het voor dit bedrijf mogelijk om elke buis compleet naar wens te buigen. Of u nu buizen heeft van rvs, staal, aluminium of andere buigbare legeringen; bij dit bedrijf kunnen ze alle soorten buizen buigen. Daarnaast schakelt u Van Rijsoort Bending in voor diverse andere diensten, zoals het buigen en walsen van profielen, het walsen van platen én voor aanvullende bewerkingen, zoals lassen, zagen, boren en meer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met hen op.

https://rijsoort.nl/