Carbid Theater
Vervoer en transport

Snel en veilig met een Taxibus vanuit Eindhoven naar uw bestemming

Bent u op zoek naar een betrouwbare taxibus in Veldhoven en Eindhoven? De Prins Taxi is een taxibedrijf dat jarenlange ervaring heeft in het vak. Bij dit taxibedrijf wordt vooropgesteld dat u snel en comfortabel van A naar B wordt gebracht. Ook veiligheid staat voorop, alle vervoersmiddelen zijn goed uitgerust en de chauffeurs hebben jarenlange ervaring en kennis. Bijna 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u de taxibussen van De Prins Taxi vinden in Veldhoven en omgeving. Er zijn een aantal standplaatsen waar de taxi’s altijd naar terugkeren. Dit zijn: Veldhoven, Eindhoven Stratumseind, Eindhoven Centraal Station en Eindhoven Airport. Taxibus in Veldhoven en Eindhoven reserveren? Geen probleem! Neem telefonisch contact op of vul online het bestelformulier in en u bent verzekerd van een taxirit voor een scherpe prijs.

Van- of naar het vliegveld?

Als u aan Taxi in Veldhoven en omstreken denkt, denkt u vast ook aan hoe dichtbij Eindhoven Airport ligt. Veel gereserveerde ritjes hebben dan ook te maken met vervoer van- en naar het vliegveld. Het is dan ook veel fijner om de vakantie te beginnen of eindigen met een taxirit in plaats van zelf met alle bagage te slepen. Ook gebeurt het vaak dat zakelijke klanten met collega’s of zakenpartners van het vliegveld opgehaald willen worden of gebracht worden. Dit is allemaal geen probleem bij De Prins Taxi. Niet alleen bij Eindhoven Airport kunt u een rit aanvragen, er zijn ook een aantal andere Nederlandse en Europese vliegvelden die tot de mogelijke ophaallocaties behoren. De scherpe tarieven zijn van tevoren vastgesteld, dan weet u waar u financieel aan toe bent.

Op zoek naar rolstoelvervoer?

De meeste reguliere taxi’s hebben geen faciliteiten voor het vervoeren van zieken of mensen in een rolstoel. De Prins Taxi is de eigenaar van een aantal taxi’s en bussen die speciaal zijn aangepast voor zieken- en rolstoelvervoer. En niet alleen dat, de chauffeurs hebben een gedegen opleiding gevolgd om alles in goede banen te leiden. Als u naar uw ziekenhuisafspraak moet of als u voor een groep mensen van het bejaardentehuis een dagtripje plant dan bent u bij deze taxi in Veldhoven aan het juiste adres. Als het gaat om medische ritjes is het zelfs mogelijk dat de maandelijkse rekening direct met uw verzekeraar wordt geregeld. Zo denkt De Prins Taxi altijd met u mee!

https://deprinstaxi.nl