Carbid Theater
Image default
Eten en drinken

Koop jouw biercadeaus online

Is jouw geliefde, familielid, vriend of vriendin binnenkort jarig en houdt deze persoon veel van bier? Dan kun je zeker geschikte biercadeaus vinden bij Speciaalbierpakket.nl. Deze online bierwinkel uit Leiden heeft een uitgebreid aanbod aan bijzondere pakketten met speciaalbier en unieke biertjes uit binnen- en buitenland. Ook kun je hier diverse unieke bierglazen bestellen die passen bij de bieren en merken die je hier koopt. Wil je een vaasje, fluitje of pitcher van Amstel kopen? Of kies je liever speciaal glas als een hoornglas met houder van La Corne of een Mason Jar van Lagunitas? Ook dat is mogelijk als je bierglazen gaat aanschaffen in deze online shop.

De leukste cadeaus voor een bierdrinker

Wanneer je een échte speciaalbierdrinker wilt verrassen met een uniek bierpakket, dan doe je er goed aan om de biercadeaus van Speciaalbierpakket.nl te bekijken. Je hebt de keuze uit pakketten met verschillende bieren van één brouwerij, zoals De 7 Deugden, Tete De Mort, Brouwerij ’t IJ of Bird Brewery. Ook kun je kiezen voor een pakket met enkel Belgische of juist Nederlandse biertjes. Daarnaast bestaan er seizoenspakketten. Zo heeft deze online bierwinkel een pakket samengesteld met biertjes die extra goed smaken in de zomer én biertjes voor de winter. Er bestaan ook enkele pakketten waarbij je naast verschillende bieren ook een bijbehorend glas krijgt bij je biercadeau. Als laatste is het mogelijk om een houten kistje te bestellen van het merk La Trappe. Hierbij kun je kiezen uit kistjes met één, twee, drie óf vier biertjes van dit bekende merk.

Bestel nu en geniet snel

Ben je laat begonnen met het uitkiezen van biercadeaus voor de verjaardag van jouw bierdrinkende vriend of familielid? Dat is bij deze online bierwinkel geen probleem! Als je vóór 16.00 uur je bestelling plaatst, wordt deze op maandag tot en met vrijdag dezelfde dag nog verzonden. Plaats je een bestelling die duurder is dan € 60,-? Dan betaal je bovendien géén verzendkosten.