Carbid Theater
Image default
Horeca

Onvergetelijke bedrijfsfeesten plannen in Zuid-Holland doet u hier

Wilt u uw werknemers bedanken voor hun harde werk het voorbije jaar? Dat doet u bij Event-& Partycentrum Het Witte Paard in Nootdorp. Deze kenners van het betere feest zorgen ervoor dat u zonder zorgen bedrijfsfeesten kunt plannen. Zij zorgen voor de realisatie en begeleiding op de dag zelf. Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden van hét partycentrum van Zuid-Holland? Ontdek hieronder meer.

Verschillende mogelijkheden bij dit partycentrum

Wanneer u bedrijfsfeesten wilt plannen, staan de medewerkers van dit partycentrum in Zuid-Holland voor u klaar. Zij hebben verschillende arrangementen, die naar uw wensen uitgebreid en aangepast kunnen worden. Denk hierbij aan:

–          Een grill met live cooking die uitgebreid kan worden met een Salsa-workshop.

–          Een festival met verschillende hapjes dat uitgebreid kan worden met een pubquiz aangepast op uw bedrijf.

–          Een gezellige cocktailavond die uitgebreid kan worden met een workshop cocktails maken.

–          Een asian party met verschillende hapjes en drankjes in Oosterse sferen.

Er zijn ook diverse all-in opties mogelijk. Zo kiest u onder andere voor all-in live cooking. Hierbij is er een overdaad aan heerlijk vers gekookt eten aanwezig, vergezeld met gokhuistafels. Tijdens het all-in dinerbuffet ontvangt u een heerlijk buffet met verschillende gangen. Dit feest is uit te breiden met een Hakaworkshop. Tijdens de all-in markthal geniet u met uw gezelschap van een buffet in verschillende marktkramen met wereldeten. U kunt de arrangementen bovendien mixen om uw wildste dromen waar te maken. Zo kan u uw werknemers bedanken zoals het bij u past. De zalen kunnen ook extra aangekleed worden met ballonnen en ledverlichting om de juiste sfeer op te roepen. Uw logo’s kunnen zelfs geprint worden op de petitfours die de verwenkoffie’s vergezellen!

Vier een succesvol jaar met al uw werknemers

Met bedrijfsfeesten in dit partycentrum in Zuid-Holland wordt het plannen ervan eenvoudig! U kiest de juiste opties voor uw feest en vertelt uw wensen aan deze ervaren organisatoren. Zij regelen alles en u kan zonder zorgen genieten! Op hun website vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Neem zeker eens een kijkje als u een topfeest wil organiseren!