Carbid Theater
Image default
Eten en drinken

Bestel jij al broodjes op kantoor?

 

Voor veel mensen die op kantoor werken is het laten bezorgen van brood kantoor vanzelfsprekend. Er is meestal een vaste dag in de week waarop iedereen broodjes weet te bestellen en je de lunch niet van thuis hoeft mee te nemen. Nu het bezorgen van broodjes op kantoor steeds populairder is geworden, is ook de keuze aan broodjeszaken toegenomen. Als je nog steeds een van de weinigen bent die geen broodjes op kantoor bezorgt, zijn hier 5 redenen waarom je dat voortaan zou moeten doen!

 

Ontzettend gemakkelijk

 

Broodjes online bestellen als een lunch op kantoor van broodjes.nl is natuurlijk ontzettend gemakkelijk. Zo heb je geen discussie over welke broodjes je moet meenemen en kun je gezellig met al je collega’s genieten van een volledig verzorgde lunch op kantoor. Belegde broodjes bestellen was namelijk nog nooit zo makkelijk! Het enige wat jij hoeft te doen, is bellen naar je favoriete broodjeszaak, die vervolgens je lunch bezorgen bij jou op kantoor. Zo weet je zeker dat je de lekkerste belegde broodjes krijgt en hoef je zelf niet naar de winkel en je uit te sloven voor de ogen van je collega’s. 

 

Gezellig

 

Broodjes laten bezorgen is niet alleen ontzettend lekker en snel, maar ook super gezellig. Zo kun je met al je collega’s tegelijk lunchen en hoeft er niemand te wachten op die laatste collega die nog even snel naar de winkel moet. Kortom, het is een absolute aanrader dus! 

 

Goedkoper dan zelf halen

 

Wanneer je zelf naar de supermarkt moet en allerlei verschillende soorten beleg moet halen, dan ben je in verhouding natuurlijk een stuk duurder uit, dan wanneer je gewoon samen met je collega’s wat broodjes besteld.

 

Veel keuze 

 

De keuze aan verschillende soorten broodjes is vaak gigantisch. Dit betekent dat door het brede assortiment in principe iedereen kan kiezen wat hij of zij lekker vindt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat iemand iets niet lust.