Carbid Theater
Image default
Cadeau

Disney Nederland – de meest magische winkel voor alle fans

http://www.mysite.com/image.jpg

Disney is ongekend populair en heeft een trouwe fanbase. De officiële Facebook pagina van Disney Nederland heeft wel meer dan 52 miljoen vrienden die de pagina volgen. U kunt er terecht voor de laatste nieuwtjes en weetjes over Disney. Van films op Disney+, het laatste nieuws over Disney attractieparken, tot de leuke acties en maatschappelijke onderwerpen.. u vindt het op de Facebook pagina van Disney Nederland. Maar waar ligt eigenlijk de leukste Disney winkel van Nederland? Die vindt u in het centrum van Roermond. Zoekt u een leuke Disney puzzel voor uzelf, uw kinderen of kleinkinderen? Of bent u al heel lang op zoek naar een Disney beeld van een karakter uit één van de legendarische Disney films? Roermond is the place tobe. Roermond staat bekend om het Designer Outlet Center en wordt jaarlijks bezocht door miljoenen mensen uit het binnen- en buitenland.

Voor de echte Disney-fans is dit een mooie gelegenheid om een tripje naar Roermond te combineren met een bezoekje aan deze speciale Disney- en Harry Potter shop. De shop heeft heeft overigens ook een uitgebreide webshop die het meest aansluit op de officiële webshop van Disney Nederland. De Facebookpagina van Kings & Queens Disney store in Roermond heeft overigens ook veel bezoekers. Vooral de Facebook ‘live-streams’ op donderdagavond worden druk bezocht door Disney fans uit Nederland. Ben je een echte Disney-fan of ‘Potter-head’? Volg dan Kings & Queens Disney Nederland.

Disney Nederland shop met toonaangevende merken

In 2019 lanceerde The Walt Disney Company de langverwachte streamingdienst Disney+. Daarmee was Nederland naast Australië, de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland en Canada, één van de eerste landen waar de dienst beschikbaar was. Disney+ presenteert een collectie van films en tv-series en exclusieve content van Star Wars, Marvel, Pixar en uiteraard Disney. Vanwege Disney+ groeit natuurlijk ook de vraag naar originele cadeaus van Disney. In de Disney shop in Roermond vindt u een groot assortiment aan Disney artikelen, zoals beeldjes van Disney Traditions by Jim Shore. Maar ook een uitgebreide collectie portemonnees en tassen van het merk Loungefly.

Decoratie-artikelen van het merk Widdop & Co en Half Moon Bay zijn ook volop voorradig. In de store in Roermond treft u ook bekende merken zoals Britto, Disney Showcase, Danielle Nicole, Disney Enchanting, Grand Jester, Department 56, Abysse Corp, Francal, Karactermania en Egan. Gegoogeld op ‘Disney Nederland’? Bezoek dan ook de Kings & Queens Disney store online, en u ziet in één oogopslag hoeveel de winkel in Roermond u te bieden heeft.

Roermond is ‘the place to be’ voor Disney Nederland fans

Helaas heeft Nederland geen Disney attractiepark. Maar Nederland heeft wél Disney On Ice! Wie kent het niet? De Facebookpagina van Disney On Ice heeft meer dan 3 miljoen volgers. Fans worden op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rond de magische shows op het ijs. Ook de officiële webpagina van Disney Nederland geeft veel nieuws en informatie over alles wat met Disney te maken heeft.

Wilt u graag online shoppen en doet u dat liever bij een Disney webshop in Nederland? Dan is de online store van Kings & Queens in Roermond echt iets voor u. Maar een bezoekje aan de winkel in roermond is ook echt de moeite waard! Loop gerust binnen bij Kings & Queens. De winkel ligt aan het Stationsplein 1, met ruim voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. U wordt ontvangen met een kopje koffie en u krijgt antwoord op al uw vragen. Al nieuwsgierig? Surf dan nu naar kingsqueens-store.com, de meest magische winkel van Roermond én Nederland.

https://kingsqueens-store.com/