Carbid Theater
Image default
Cadeau

De MoYu 3x3x3 Cubing

We hebben anderhalf jaar gewacht met het updaten van het budget van drie biljetten MF3RS2. Na een tijdje kregen de speedcubers wat ze wilden. De MoYu 3x3x3 Cubing Classroom MF3RS3 bleek erg gaaf, er zal veel vraag naar zijn.

Allereerst is de puzzel goed voor zijn snelheid, het is een snelle kubus. Maar hierdoor leed de controle, de puzzel is niet zo stabiel als we zouden willen. Mijn 3x3x3 Cubing Classroom MF3RS3 is perfect voor amateurs die al hebben geleerd hoe ze kubussen moeten besturen.

De tweede treshka in de serie had een ietwat doffe kleur. Bij weinig licht versmolten ze met elkaar. MoYu hield rekening met deze tekortkoming en veranderde het kleurenschema. Nu zijn de rode en blauwe tinten veel donkerder, ze contrasteren sterk met de aangrenzende kleuren.

De complete set verdient een aparte vermelding. MoYu heeft niet alleen de doos opnieuw ontworpen, maar bevat nu ook veel accessoires. Als cadeau ontvang je een elegante standaard, een schroevendraaier en een set om de kubus aan te passen. Zo’n set zie je niet terug op andere budgetkaarten. – Meer informatie over

 

rubiks kubus

 

https://breinbrekers.be