Carbid Theater
Image default
Bedrijven

Een respectvolle uitvaart in Bergambacht

Het organiseren van een goede uitvaart in Bergambacht is natuurlijk erg lastig. Je zit waarschijnlijk vol met emoties en het is nou eenmaal moeilijk om iemand te verliezen. Op dit moment wil je het liefst niet bezig zijn met het regelen van een uitvaart. Het is namelijk belangrijk om je eigen gevoelens goed te kunnen verwerken. Daarom helpen wij je graag met het organiseren van een uitvaart in Bergambacht. Wij hebben al heel wat ervaring op dit gebied waardoor wij precies weten hoe we een mooie en respectvolle uitvaart moeten regelen. Het fijne is dat we ook nog eens erg goedkope pakketten aanleveren die de basis bevatten. Je hoeft je dus ook niet druk te maken over de kosten van de uitvaart.  

Een begrafenis

Voor het bedrag van 2720 euro kan je jouw dierbare al op een eervolle wijzen laten begraven. In dit pakket zitten alle basis dingen die geregeld moeten worden voor een uitvaart in Bergambacht. Alleen de hoogstnodige dingen zijn hierbij inbegrepen. De begrafenis zal van te voren besproken worden en we zullen ervoor zorgen dat de overledene goed verzorgd wordt. Uiteraard zullen we ook een eikenhouten doodskist regelen en het vervoer naar de begraafplaats. Er kan ook gebruik gemaakt worden van de koelruimte voor vijf dagen. Op de dag van de uitvaart in Bergambacht zal er een auto geregeld worden. De overledene zal in een algemeen graf begraven worden. 

Extra diensten

Het is ook mogelijk om extra diensten bij het pakket aan te schaffen. Zo wordt de uitvaart in Bergambacht uitgebreider. Je kunt dus onze losse diensten bijboeken. Je kan bijvoorbeeld de uitvaart in Bergambacht buiten kantooruren laten plaatsvinden of rouwkaarten regelen. Ook is het mogelijk om extra tijd te regelen in de condoleanceruimte. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor de uitvaart.