Carbid Theater
Huishoudelijk

Cilindersloten van M&C

Cilindersloten Tegenwoordig is bijna iedere deur beveiligd door middel van sloten. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe beveiliging voor uw voor- of achterdeuren, kun je kiezen voor cilindersloten. Deze manier van beveiligen is een zeer populaire methode. Dit komt namelijk doordat de deuren gemakkelijk te openen zijn met een sleutel, maar wel een bepaalde veiligheid zullen garanderen. Wil je daadwerkelijk een cilinderslot aanschaffen? Bekijk ons veelzijdige aanbod op www.voorbeeld.com.

Het voordeel van cilindersloten

Wanneer je ervoor kiest om daadwerkelijk een nieuw slot te plaatsen of te vervangen, zijn er een aantal voordelen die deze manier van beveiligen met zich meebrengt. Allereerst is het installeren van dit soort slot erg gemakkelijk. Dit heeft er mee te maken dat er geen grote veranderingen aan de deur nodig zijn om het slot te plaatsen. Daarnaast is ook het gebruik erg gemakkelijk. Je kunt namelijk de deur gemakkelijk met een sleutel open en dicht draaien. Daarnaast is het huis ook op een juiste manier beveiligt. Zo zullen inbrekers niet gemakkelijk het huis kunnen betreden. Tenslotte kan de beveiliging van een cilinderslot ook gemakkelijk worden uitgebreid door het gebruik van bijzetsloten. Deze sloten kun je toevoegen aan de deur om een nog betere beveiliging te garanderen. De woning zal niet alleen goed beveiligd zijn met het gebruik van een cilinderslot, ook zal het erg weinig moeite kosten om de deur met sleutel te openen. Hierdoor heb je een minimale inspanning nodig voor een goede beveiliging. Wacht daarom niet te lang en kies voor een nieuwe beveiliging voor jouw woning!

Kerntrekbeveiliging voor de voor en achterdeuren.

Wanneer inbrekers toch willen binnendringen in jouw beveiligde deur, is een veelgebruikte techniek kerntrekken. Deze techniek maakt het mogelijk voor inbrekers om deuren met cilindersloten open te maken. Dit gebeurd door middel van het boren van een gat in het slot. Hierdoor zal het slot breken en kan de inbreker het huis betreden. Dit kun je echter op een zeer goede manier voorkomen. Wanneer je een kerntrekbeveiliging plaatst, zal de methode namelijk onmogelijk gemaakt worden. Zo kan het slot niet meer geforceerd worden en zal het niet afbreken wanneer er in geboord wordt. Hierdoor wordt het voor inbrekers dermate lastig dat ze in de meeste gevallen zullen worden afgeschrikt waardoor ze je woning niet zullen betreden. Kerntrekbeveiliging is tegenwoordig een eis die gesteld wordt door politiekeurmerk Veilig Wonen. Hierdoor is het verplicht voor nieuwbouwwoningen om deze manier van beveiliging te plaatsen. Let er echter wel op dat de aanschafwaarde van deze beveiliging duurder uit zal vallen dan een simpeler slot. Echter is het in de meeste gevallen zo dat wanneer je deze extra beveiliging plaatst, je ook minder hoeft te betalen aan verzekeringspremie. Dit zal er uiteindelijk toe leiden dat je niet alleen minder kans hebt op een inbraak, ook zullen je maandelijkse kosten minder worden. Kies daarom voor een goede beveiliging om daadwerkelijk alle inbrekers buiten de deur te houden en daarmee een inbraak in jouw woning te voorkomen!

https://mc-cilinder.nl/cilindersloten/