Carbid Theater
Woning en Tuin

Je gekleurde kleren wassen zonder last van allergie

Ecologisch wassen zonder last van allergie

Heb je een gevoelige huid of huidproblemen (net als 2 miljoen anderen)? Of ben je allergisch voor bepaalde stoffen? Van veel wasmiddelen word je dan niet bepaald vrolijk. En je lichaam al helemaal niet, als je met zulke middelen toch je kleren wast…

Weg met dat rotgevoel
Jeuk. Brandend gevoel. Rode vlekken. Klok snapt dat je die ellende allemaal wilt voorkomen. Daarom ontwikkelden we een wasmiddel speciaal voor jou: een vloeibaar wasmiddel, allergie vrij, voor al je gekleurde was. Van je stonewashed spijkerbroek tot je knalrode shirt, van je gebloemde jasje tot je vrolijke zomerjurk. Al je gekleurde kleren was je nu makkelijk met allergievrije Klok Eco wasmiddel.

Opvallendste eigenschappen Klok Eco vloeibaar wasmiddel allergie vrij

    • vriendelijk voor je huid (vrij van geur en kleurstoffen)
    • altijd stralend schone was
    • geschikt voor wassen op elke temperatuur (dus ook onder 40 graden)
    • veilig voor jou (Allergie Keurmerk en Asthma Allergy Nordic label)
    • veilig voor milieu (EU Ecolabel)

Hieronder leggen we je graag uit wat dit voor jou en het milieu betekent.

Vriendelijk voor je huid (vrij van geur en kleurstoffen)

Wat je er niet in stopt, hoeft er ook niet uit. Zo simpel werkt het bij ons allergievrije natuurlijk wasmiddel voor de bonte was. Dus we stoppen er niets in wat je was een extra parfum geeft. Of wat het wasmiddel er vrolijk laat uitzien. Hierdoor mis je de stoffen die bij jou een allergische reactie kunnen oproepen. Daarom is ons vloeibare wasmiddel vriendelijk voor je huid.

Lekker schone was
Van een wasmiddel verwacht je natuurlijk dat het je kleren superschoon wast. Want je wilt wel dat die nare vetvlek, die zomerse grasvlek en het omgevallen glas melk dat zijn sporen naliet, allemaal weer uit je geliefde kleding gaat. Of uit die van je kinderen. Daar stáán alle wasmiddelen van Klok voor.

Wassen op elke temperatuur
Het kostte wel even wat ontwikkeltijd. Maar daarna kregen we het voor elkaar: een wasmiddel opleveren dat een allergische reactie voorkomt én dat je was ook op een lage temperatuur lekker schoon maakt. Dus vind jij 90, 60 of 40 graden te veel voor je bonte was en het milieu? Dan zit je met Klok Eco Wasmiddel allergie vrij goed.

Veilig voor jou dankzij allergie- en astmakeurmerk
Het Huidfonds zette in 2003 het Allergie Keurmerk op. Dit toetst voor jou alle stoffen in onder meer wasmiddelen op eventueel aanwezige allergenen. Klok Eco Wasmiddel allergie vrij slaagde voor de strenge criteria. Je herkent dus meteen aan het label op de verpakking al dat we rekening houden met je gevoelige huid. Ook als je astma hebt, loop je met Klok weinig kans op problemen. Want al onze producten dragen het Asthma Allergy Nordic-logo. Wat dat betekent? Dat het middel vriendelijk is als je astma, allergie of andere gevoeligheid hebt en producten met parfums en allergenen links wilt laten liggen. Kijk maar bij Asthma Allergy Nordic. Heb jij een allergie voor een bepaalde stof? Controleer op onze website of jouw stof in ons wasmiddel zit.

Veilig voor het milieu dankzij Ecolabel

Maak jij de bewuste keus om het milieu te sparen? Dan zit je met ons wasmiddel voor de bonte was goed. Want we hebben het EU Ecolabel. Dit label krijgen alle producten in Europa die niet te maken hebben met eten en die wel meehelpen aan een duurzame productie en duurzaam gebruik. Kijk voor meer informatie op Europees ecolabel.

Hoe vaak was jij allergievrij?

Was jij ongeveer een keer in de week je gekleurde kleding? Dan doe je lekker lang met ons allergievrije eco-wasmiddel. Bijna een half jaar. Je haalt namelijk zo’n 20 wasbeurten uit onze ecofles van 1,5 liter voor de bonte was. Check ook eens ons biologisch wasmiddel voor de witte was.

https://www.klok-eco.nl/