Carbid Theater
Huishoudelijk

Professionele wasserij in Rotterdam

Is uw bedrijf op zoek naar een professionele wasserij in Rotterdam? Een wasserij die goed zorg draagt voor uw waardevolle textiel? Dan loont het de moeite om de dienstverlening van Easy Wash te bekijken. Deze wasserij is gesitueerd aan de Groene Hilledijk, vlak bij het Zuidplein, in Rotterdam en eenvoudig bereikbaar. De professionals van het bedrijf reinigen en verzorgen uw textiel, ongeacht of deze afkomstig is van de horeca, zorginstellingen of andere bedrijven. De wasserette werkt met professionele apparaten die altijd de nieuwste technologie gebruiken.

Ruime dienstverlening voor bedrijven en particulieren

De deuren van de Easy Wash wasserij in Rotterdam zijn open voor zowel bedrijven als particulieren. In de wasserette heeft u de keuze uit verschillende services. Was uw wasgoed zelf in de Miele wasmachines met de selfservice. Laat u deze klus liever over aan een professional? Maak dan gebruik van de full service. Hierbij hoeft u slechts uw wasgoed af te geven aan de balie. De volgende dag ligt uw wasgoed netjes gewassen, gedroogd en gevouwen weer voor u klaar aan de balie. Handig, toch? Zo heeft u meer tijd om boodschappen te doen, om te shoppen of om lekker uit eten te gaan. Wilt u nog meer tijd besparen? Laat uw wasgoed en overhemden dan meteen ook strijken door de experts van deze wasserij in Rotterdam.

Alle soorten textiel in goede handen

In de wasserij van Easy Wash in Rotterdam zijn alle soorten textiel welkom. De medewerkers van het bedrijf zijn namelijk zeer bedreven in stomen en chemisch reinigen. Zo laat u net zo goed die wollen winterjas reinigen als die delicate kasjmier broek. Al uw wasgoed en textiel is in deskundige handen zodat u uw kledij weer brandschoon terugkrijgt. Ook leer, suède en zelfs vloerkleden worden hier deskundig gereinigd, zodat ze weer helemaal nieuw lijken. Ontdek het zelf en stap de deuren van deze ervaren wasserij in Rotterdam binnen met uw wasgoed.

https://easywash-wasserij.nl/