Carbid Theater
Image default
Vervoer en transport

Voor co packing gaat u naar Na-Nomi

Na-Nomi levert de beste co packing. Ze zorgen ervoor dat de verpakkingen van Fast Consumer Goods optimaal afgestemd worden op de marktbehoefte en op uw behoefte. Ze ontwikkelen en ontwerpen co packing concepten afgestemd op uw wensen en ideeën.

Welke diensten levert Na-Nomi aan u?

Na-Nomi levert verschillende diensten. U kunt er terecht voor de volgende onderdelen:

  • Het ontwerpen van product displays
  • Het oppakken van uw distributiekanalen
  • Het ontwikkelen van multiverpakkingen
  • Het opzetten van product sleeving, het omhulsel van uw producten
  • Het leveren van e-fulfilment voor uw webshop en projecten

Mocht u dus een uitdaging voorzien op het gebied van verpakken, inpakken of ompakken van uw producten dan is Na-Nomi voor u de beste partner. Tevens kunnen de experts van Na-Nomi ook meedenken in uw proces rondom conceptontwikkeling. De experts zijn op de hoogte van de veranderende marktbehoefte en wensen van de consument, hierdoor hebben zij een alledaagse kijk op de markt waardoor ze voor u de beste verkoopcijfers kunnen bewerkstelligen. Daarnaast biedt het samenwerken met Na-Nomi enkele voordelen, zoals: korte doorlooptijden, lage kosten, eén contactpunt voor de gehele logistieke keten, mogelijkheid tot investeren in co-packing proces, een lage CO2-uitstoot en een directe levering aan huis. Handig hè.

Hoe belangrijk is co-packing voor uw product?

De meeste producten zijn te herkennen aan een bepaalde kleur, vorm en logo, maar ook hun verpakking. Denk aan de ronde Oreo-koekjes verpakkingen. Een ronde verpakking laat zien dat de koekjes rond zijn. En dat maakt de koekjes herkenbaar. Van veel producten weet u zonder na te denken hoe een verpakking eruit ziet. Dit zorgt voor bekendheid bij de consumenten. Als u dus ervoor wilt zorgen dat uw product aansluit bij de wens van uw consumenten moet de verpakking allereerst aantrekkelijk zijn. Hiervoor zijn de juiste kleur, vorm, materiaal en logo van uiterst belang. Na-Nomi zorgt er samen met u voor dat u een modern en hedendaags product op de markt zet. Dat gegarandeerd aanslaat!

Neem contact op met de experts van Na-Nomi en zij vertellen u over uw mogelijkheden. Na-Nomi: voor een snel en verkoop verhogend resultaat!