Carbid Theater
Image default
Gezondheid

Laat u zonder zorgen bij een tandarts behandelen onder narcose

Heeft u een grote angst voor de tandarts en weerhouden de behandelingen u ervan om met regelmaat uw gebit te laten controleren? U bent zeker niet de enige! In Nederland hebben ontzettend veel mensen last van angst voor de tandarts. Als u echter uw gebit gezond wilt houden, is het wel belangrijk om regelmatig uw tanden te laten controleren bij de tandarts en eventueel een behandeling uit te laten voeren. Bij Tandartspraktijk St. Jozef zijn de medewerkers zich bewust van de angsten die bij mensen kunnen spelen. Daarom is het bij deze tandarts mogelijk om behandeld te worden onder narcose.

Hoe werkt een behandeling onder narcose?

Allereerst gaat u een keer langs bij deze tandarts tijdens het angstspreekuur. Hier bespreekt u de behandelmogelijkheden met de narcosetandarts, zodat u weet wat er mogelijk is en wat er gaat gebeuren. Dit wordt gedaan op basis van wederzijds vertrouwen, openheid en begrip – u moet zich goed voelen voor er met de behandeling wordt gestart. Voor de behandeling door de tandarts brengt de anesthesist u onder narcose, zodat u slaapt tijdens de behandeling. U krijgt niets mee van de behandeling en uw gezondheid staat onder continue monitoring. In de meeste gevallen mag u binnen een uurtje al onder begeleiding naar huis.

Vraag een gesprek aan voor een vrijblijvend advies

Wilt u graag een vrijblijvend advies over een behandeling bij de tandarts en wilt u weten of het mogelijk is om dit onder narcose te laten uitvoeren? Bij Tandartspraktijk St. Jozef ontvangt u een advies volledig gebaseerd op uw situatie en wordt er gekeken welke angstbehandeling het beste bij uw klachten past. Bovendien is deze narcosetandarts ook beschikbaar voor kinderen die een angst hebben voor de tandarts, zodat zij toch op goede wijze hun gebit kunnen laten controleren. Zoek een oplossing voor uw angst en neem direct contact op met de deskundige medewerkers van Tandartspraktijk St. Jozef, de tandarts waar u onder narcose behandeld kunt worden.

https://tandartsenpraktijkstjozef.nl/