Carbid Theater
Vervoer en transport

Vervoer uw bezittingen eenvoudig met een verhuisbus

Wanneer u gaat verhuizen, wilt u het liefst alles zo snel mogelijk achter de rug hebben. Hoe eerder u alles vervoerd heeft, hoe eerder u in uw nieuwe huis kunt wonen. Door een verhuisbus te huren, bent u in staat om grote hoeveelheden tegelijk te verplaatsen. Dit is veel efficiënter dan enkele malen met een auto en aanhanger op en neer rijden tussen uw huidige en nieuwe woning. Het inschakelen van een verhuisbedrijf is een alternatief, maar dit is vaak aan de prijzige kant. Het uurtarief wat dit soort maatschappijen vragen ligt vaak aan de hoge kant. Zelf een verhuisbusje huren is dan een veel goedkopere optie, bovendien heeft u zelf alle touwtjes in handen!

Maak een keuze uit verschillende modellen

Indien u een organisatie zoekt waar u een verhuisbus kunt huren, is het aan te raden om met Blue Rent a Car in gesprek te gaan. Deze verhuurder van vervoersmiddelen heeft flexibele oplossingen voor elke verhuizing. Zij beschikken over busjes van diverse groottes. Wilt u uw complete inboedel vervoeren of enkel een paar meubels? Wat uw situatie ook is, er is altijd een verhuisbus beschikbaar voor uw bezittingen. In de showroom van deze transportspecialist vindt u modellen variërend van 740 tot 1140 kilo aan laadvermogen. De goedkoopste verhuisbus huurt u al voor 75 euro per dag, kilometervrij! Bovendien kunt u elke dag gebruikmaken van de diensten van dit bedrijf; het is namelijk ook op zondag geopend.

Breng een bezoek aan de showroom

Indien u interesse heeft in het huren van een verhuisbus bij deze verhuurder, is het raadzaam om een keer langs te gaan bij de showroom. Blue Rent a Car heeft vestigingen in Den Bosch, Alphen aan de Rijn en Amsterdam. Elk van deze vestigingen is zeven dagen per week geopend. Ga in gesprek met een verhuurspecialist en leer meer over de mogelijkheden bij het huren van een verhuisbus. Denk bijvoorbeeld aan extra opties als het huren van een navigatiesysteem of een steekkarretje. Indien gewenst is het ook mogelijk om uw reservering online te plaatsen.