Carbid Theater
Image default
Vervoer en transport

Uw tractor verkopen aan deze handelaar

Heeft u al langere tijd een tractor stil staan die niet meer gebruikt wordt door u? Dan kunt u het best uw tractor verkopen aan Werktuigverkopen.nl! Dit is een professionele handelaar en opkoper van tractoren in Nederland en België. U krijgt bij het verkopen van uw tractor bij deze handelaar gegarandeerd de beste prijs. Hierbij kunt u zelf kiezen of het geld wordt overgemaakt via de bank of dat zij het geld meenemen en de betaling direct bij u op locatie regelen. Naast een eerlijke prijs, wordt het transport ook nog eens kosteloos voor u geregeld.

Verschillende bouwmachines van diverse merken worden door deze specialist ingekocht

Naast een oldtimer tractor van McCormick of een klassieke tractor van John Deere, kunt u ook een tractor van een ander merk aan deze professionele inkoper verkopen. Denk daarbij aan merken als:

  • Fiat
  • Renault
  • Massey Furgunson
  • Ford
  • Deutz
  • New Holland
  • David Brown

Daarbij kopen ze bij deze handelaar niet alleen tractoren in, maar kunt u hier ook terecht voor de verkoop van diverse andere (land)bouwmachines. Denk hierbij aan graafmachines, kranen, wielladers, rupsen, heftrucks en hoogwerkers. Daarnaast is het ook mogelijk om een metaalbewerkingsmachine, koelsystemen, compressoren, aggregaten en nog vele andere machines aan dit bedrijf te verkopen.

Neem contact op voor de verkoop van uw machine

Wilt u ook uw tractor of een andere (land)bouwmachine verkopen? Neem dan contact op met de professionele inkopers van Werktuigverkopen.nl en profiteer eenvoudig en snel van de beste prijs. De vakbekwame inkopers van dit bedrijf staan u graag te woord. Daarbij ontvangt u altijd een bod binnen 24 uur. Dit bod kunt u vrijblijvend accepteren of weigeren. De medewerkers van deze professionele handelaar zorgen voor het transport en de eventuele demontage van de machine die u aan hen heeft verkocht. Tot slot wordt u altijd betaald voor de afhaling van uw verkochte machines.

https://werktuigverkopen.nl/