Carbid Theater
Vervoer en transport

Boobox opslagbox oftewel Mobiele opslag 2.0

De Boobox opslagbox is mobiele opslag nieuwe stijl. Voor de scherpe maandprijs van 69 euro geeft onze Boobox opslagruimte je immers een fraai en handig totaalplatje, waarin niet alleen leveringen en transporten, maar desgewenst ook de opslag én verzekering van je lading inbegrepen zijn. Alles wat jij nog zelf moet doen, is je Boobox inladen. Ben je als bedrijf of particulier dus op zoek naar snelle en goedkope opslagruimte; of wil je je verhuizing pas echt slim aanpakken? Reken dan op Boobox.

Wat is een Boobox opslagbox?

De Boobox is een opslagbox voor mobiele self-storage. Deze lichte container heeft een volume van 7,5 kubieke meter en past zo perfect in de parkeerplaats van een personenwagen, of gewoon voor je voordeur. Het volume is goed voor 96 Boobox verhuisdozen, die je, indien gewenst, ook meteen kunt bijbestellen wanneer je je Boobox bestelt. We leveren ze minimaal per 10 stuks om je te verzekeren van de ultieme, professionele verhuisdoos, die bovendien optimaal samenwerkt met je box. De Boobox verhuisdozen hebben een inhoud van 58 liter en een draagkracht van 100 kg, stapelbaar tot 600 kg.

Tijdelijke mobiele opslagruimte nodig? Boek voordelig

24/7 een Boobox!

 

Boobox voordelen

Met Boobox opslagruimte kun je een echte revolutie ontketenen in de manier waarop je naar verhuizing en opslag kijkt. Je bespaart daarbij niet enkel huurkosten (van aanhangers of verhuiswagens) en transportkosten (van en naar magazijnen), je gaat ook je werktijden aanzienlijk inkorten. Dat laatste is vooral te danken aan het gemak waarmee de Boobox zich laat inladen, in amper een uur tijd. De vervoersbesparing zit hem dan weer in onze totaalservice, waarbij je slechts 1 enkele prijs betaalt voor alle transporten en inclusief verzekerde opslag.

Werken met de Boobox opslagbox

Plaats je een bestelling bij Boobox, dan wordt je box geleverd waar en wanneer jij dat aangeeft. Samen met de chauffeur kun je nu ter plaatse afspreken hoe en waneer het verhaal van jouw lading verdergaat. Is je lading klaar, dan sluit je hem af met de Boobox schutwand en je snoert alles strak samen met de Boobox sjorband. Is alles stevig en wel bevestigd? Sluit dan de Boobox deuren en vergrendel je kostbare goed met het Boobox hangslot. Klaar.

Reserveer je eigen Boobox opslagruimte

Ben jij geholpen met onze Boobox? Ga dan snel naar “Boobox reserveren” en plaats nu nog je bestelling. Volg de instructies van het formulier en duidt aan waar en wanneer je hoeveel boxen en verhuisdozen wilt ontvangen. Heb je je Booboxen bij ons opgeslagen en wil je ze nu graag retour ontvangen? Ook dat is zo geregeld. Ga naar “Breng mijn Boobox terug” en voor je het weet, staat je volle Boobox weer voor de deur.

Zit je nog met vragen of zijn er problemen? Geen nood. Onze helpdesk weet raad en helpt je in geen tijd verder. Mobiele opslag nodig? Denk en boek een Boobox.

www.boobox.nl

Tel. 0475-476319

https://boobox.nl/mobiele-opslag/