Carbid Theater
Image default
Winkelen

Wat voor soort fietsen zijn er

Bij premiumbikes zijn er veel verschillende soorten fietsen. Zij hebben 12 verschillende soorten fietsen en dat zijn: De elektrische fiets, de E-bike, Herenfiets, Damesfiets, Transportfiets, De bakfiets, De moederfiets, De meisjesfiets, De jongensfiets, De vouwfiets, De fiets en de mountain bike. Elke fiets heeft zijn eigen kenmerk. De mountainbike is het best voor op bergen te rijden met je fiets. De mountainbike heeft een goede suspensie, zodat de fiets niet te veel trilt en de impact opvangt. De bakfiets heeft een hele grote bak voorop waar allemaal spullen in kunnen of mensen. De transportfiets heeft een bagagedrager voor en achterop je kunt kleine spullen eraan vast maken. De moederfiets heeft een stoeltje voor en achterop, zodat kinderen erin kunnen zitten. De vouwfiets is de laatste speciale fiets. Je kunt al aan de naam horen wat het doet genaamd je kan de fiets opvouwen. Je kunt makkelijk met de vouwfiets in de bus of in de tram zonder dat andere mensen er last van kunnen hebben.

Fietsmerken

Er zijn verschillende soorten fiets merken maar bij premiumbikes de fietsen kopen van beste kwaliteit en voor een goede prijs zelfs. Wanneer je een fiets wilt halen bij premiumbikes. Kan je het online bestellen, als je het voor 12 uur hebt besteld komt de fiets de volgende dag binnen. Premiumbikes verkoopt 5 verschillende fietsmerken waarvan ze allemaal bekend zijn en allemaal een positieve recensies hebben door klanten.

Bestellen

Je kan je fiets bestellen bij premiumbikes. Bij premiumbikes kan je na de aankomst van je fiets ook betalen (afterpay) en je hebt een 14 dagen retour als jij je fiets niet goed of leuk vind. Ze hebben 30000 fietsen op voorraad dus als jij je fiets wilt bestellen dan is de kans heel groot dat zij de fiets nog hebben.