Carbid Theater
Image default
Dieren

Stierensperma van diverse stiersoorten bestellen

GGI-Holland is de importeur waar u terecht kunt om stierensperma te bestellen. Zij zijn gespecialiseerd in diverse Duitse stieren waaronder de Bonum stier. Dit bedrijf biedt een breed pakket aan verschillende benodigdheden en producten voor veehouders. Hierbij kunt u denken aan handige producten voor stal en erf, maar ook mineralenbolussen voor koeien en schapen. Kijk dus gerust in het assortiment naar de stiersoorten en neem contact met hen op bij vragen.

Duitse KI-stieren

Bij deze importeur vindt u een breed pakket aan Duitse KI-stieren. Deze stieren voorzien u van het stierensperma dat u wilt bestellen. Bent u benieuwd naar de verschillende stieren in het assortiment? U kunt denken aan de Brown Swiss. Deze stier staat bekend om zijn kracht en klauwen en komt oorspronkelijk uit het Alpengebied van Zwitserland. De First stier is ruim ingezet in Nederland als genomic stier. Deze stier fokt super gehalten en beschikt over goede benen en is zeer robotgeschikt. De Bonum stier fokt goede en sterke frames en zijn dochters hebben breed en hoog aangelegde uiers met een correcte speenplaatsing. Dit is zeer geschikt voor robotmelkers. Dit zijn maar enkele stiersoorten waaruit u kunt kiezen. Naast het bestellen van stierensperma kunt u ook diverse DHZ-KI benodigdheden bestellen voor het bevruchten van stieren. Denk hierbij aan handschoenen, glijmiddel, pistoletten, beschermhulzen en sperma ontdooiers.

Bekijk het aanbod met diverse producten

Bent u veehouder en heeft u in het bestellen van stierensperma van de Bonum stier, een andere stiersoort of een van de andere producten die dit bedrijf aanbied? Wacht dan niet langer en bekijk gerust de website vol met DHZ-KI benodigdheden, mineraalbolussen en producten voor uw stal en erf. Deze importeur helpt u ook graag bij al uw vragen omtrent het bestellen van sperma van een Duitse KI-stier. Wilt u graag alles weten van een Jersey. Brown Swiss, Bonum of First stier? Deze expert weet er alles van.

https://ggi.nl/stieren/holstein-zwartbont/bonum-6471/