Carbid Theater
Image default
Telefonie

Met 3XC van NuCall ben je ten alle tijden bereikbaar

Door gebruik te maken van het handige 3XC systeem van NuCall wordt de communicatie binnen je bedrijf geheel geoptimaliseerd. Deze software is een van de expertises die hier wordt behandeld en waar veel vraag naar is van de klanten die nu al bij hen zijn aangesloten. Steeds meer wordt het noodzakelijk dat de communicatie kanalen allemaal vlekkeloos verlopen. Het is natuurlijk ontzettend onhandig wanneer je te maken hebt met ruis op de lijn. Zeker binnen een bedrijfsvoering is dit echt een key tot succes en kan je hier helemaal niet meer aan misgrijpen. Gelukkigs heeft het 3XC systeem daarvoor een perfecte oplossing, want je hebt maar liefst 24 uur per dag en 365 dagen per jaar een perfect werkende software waarop alle soorten van kanalen van communicatie op een juiste manier verlopen. 

Telefonie

Het eerste waar het 3XC systeem van NuCall in is gespecialiseerd is de telefonie. Dat geldt voor zowel de vaste telefonie als de mobiele telefonie die wordt gehanteerd binnen een bedrijf. Wanneer je maar van een van de twee gebruik maakt, betaal je ook alleen maar voor die specifieke dienst die je gebruikt. Je zult zien dat er veel innovatieve toepassingen op worden losgelaten en dat je een platform gecreëerd krijgt waar alle toepassingen met betrekking tot telefonie over en op zullen plaatsvinden. Zo zal er geen ruis meer ontstaan, want alles gaat over eenzelfde kanaal en wordt continue bekeken door het 3XC systeem waardoor eventuele storingen direct kunnen worden verholpen en je daar als gebruiker niets van zult merken. 

Betalen

Veel bedrijven betalen per werknemer voor de telefonie. Maar waarom zou je dat gaan betalen als je ook voor iedereen tegelijk kunt betalen? Dat is een stuk voordeliger, maar daarnaast ook een stuk overzichtelijker. Het maakt bij het 3XC systeem dus helemaal niet uit met hoeveel medewerkers je werkt of in wat voor een soort branche je werkzaam bent. Het systeem kan namelijk op alles en iedereen worden losgelaten en laat fantastische resultaten zien waar je zeker een last minder mee op je schouders hoeft te dragen en dit gewoon uit handen kunt geven.