Carbid Theater
Image default
Auto's en Motoren

Jouw kapotte auto verkopen voor ene mooi bedrag

Wist je dat je met een kapotte auto geld kunt verdienen? Wanneer je aan een nieuwe auto toe bent en niet meer in staat bent op jouw oude auto nog te rijden, dan bestaat er de mogelijkheid om een vergoeding voor deze auto te ontvangen. Hoe kun je verdienen aan een schadeauto of sloopauto? Door het te verkopen aan een garage die deze auto’s inkoopt. Je hoeft dus niet verder te gaan met het investeren in de reparatie van jouw auto. Je kunt deze wegdoen en de vergoeding gebruiken voor de aanbetaling op jouw nieuwe auto, waarmee je zonder problemen weer kan deelnemen aan het verkeer. Alles wat je hoeft te doen is jouw auto aan te melden bij een erkend bedrijf die gespecialiseerd is in het inkopen van schadeauto’s en sloopauto’s. Je kunt dan meteen afspreken wanneer de auto moet worden opgehaald. Je hoeft hier dus niet zelf voor uit huis te gaan.

Hoe verloopt het proces?

Wanneer jij jouw auto hebt aangemeld, wordt er een waardebepaling gedaan. Zo kan er een reële calculatie worden gemaakt van wat jouw auto nog waard is op het moment van de verkoop aan de garage. Deze waardebepaling wordt gedaan door deskundigen. Je hoeft dus niet te vrezen dat je een vergoeding aangeboden krijgt die niet realistisch is. Als jij akkoord gaat met het geldbedrag dan kan de ophaaldag worden ingepland. De ophaaldag wordt ingepland aan de hand van jouw eigen beschikbaarheid. Wanneer de chauffeur langs komt om jouw auto op te halen, ontvang je ook het geld voor het verkopen van jouw auto. Er wordt geen geld in rekening gebracht voor het ophalen van jouw auto. Dit is dus een goede reden om van zulke diensten gebruik te maken, want je hoeft zelf helemaal niet de deur uit te gaan. Het verkopen van jouw schadeauto aan een garage zorgt dus niet voor ongemakken voor jou. Vanaf het moment dat jij de auto overdraagt aan een garage moet je ook een vrijwaringsbewijs ontvangen. Zo bent je niet meer verantwoordelijk voor het doen van verzekerings-betalingen voor de auto.

Vraag vandaag nog een taxatie aan!

Jouw kapotte auto verkopen hoeft geen lang proces te zijn. Vaak genoeg werken deze garages zo snel dat je al binnen 24 uur verlost kan zijn van de kapotte auto en jouw vergoeding kan ontvangen.