Carbid Theater
Image default
Auto's en Motoren

Een disselkist om meer opslagruimte in de aanhangwagen te creëren

Een disselkist voor de aanhanger is een praktisch hulpmiddel voor organisatie, opslagruimte en veiligheid. De kist kan aanhangwagen onderdelen eenvoudig transporteren. De beschikbare ruimte wordt slim geoptimaliseerd. Op deze manier kunnen de goederen effectiever in worden geladen en getransporteerd.

Ontwerp

Een disselkist bestaat uit duurzaam materiaal. Denk bijvoorbeeld aan staal en aluminium.

Er ontstaat een stevige constructie, zodat aanhangwagen onderdelen veilig de weg over kunnen. Een disselkist beschermt ook tegen hobbels, hard remmen en andere ruwe omstandigheden op de weg. Doordat het materiaal van hoge kwaliteit is, hoeft het nauwelijks onderhouden te worden. Bovendien is het materiaal weerbestendig en kan het extreme weersomstandigheden aan.

Bevestiging

De ruimte wordt optimaal benut, doordat de kist aan de dissel van de aanhangwagen wordt bevestigd. Het laadgedeelte wordt niet extra belast. Gereedschap, reserveonderdelen en sjorbanden kunnen bijvoorbeeld makkelijk vervoerd worden. Essentiële items zijn op een eenvoudige manier te plaatsen, doordat de lading goed georganiseerd is.

Veiligheid

Veiligheid staat op de eerste plaats als het om goederentransport gaat.

Rommel in het laadgedeelte wordt voorkomen, zodat alles op zijn plaats blijft. Tijdens de (lange) ritten is dit extra efficiënt. Verschuivende lading kan een gevaar vormen. Bovendien kunnen aanhangwagen onderdelen beschadigd raken. De kist kan tevens op slot. Hierdoor kan de aanhangwagen ook onbeheerd op een parkeerterrein achter worden gelaten.

Een disselkist kan langdurig meegaan en is op uiteenlopende aanhangwagens toe te passen. Kies altijd het juiste formaat en zorg ervoor dat de kist geschikt is voor de juiste goederen.

Soorten disselkisten

Standaard disselkist

Dit is een basisvorm met algemene opslagruimte. De vorm is rechthoekig en de grootte varieert. Ze zijn erg praktisch en eenvoudig te plaatsen.

Geventileerde disselkist

Bij deze kist is de luchtcirculatie van belang. Denk bijvoorbeeld aan het transport van chemicaliën en andere speciale goederen, die van voldoende zuurstof moeten worden voorzien. De ventilerende eigenschappen beschermen de items.

Kunststof disselkist

Deze varianten zijn uit duurzaam materiaal vervaardigd en licht van gewicht. Ze zijn ongevoelig voor roest en corrosie en kunnen jarenlang worden gebruikt.

Dubbele disselkist

De dubbele disselkist biedt extra veel ruimte en is uitstekend geschikt voor grote goederen of een dubbele lading. De kisten bestaan uit extra niveaus, waardoor de lading eenvoudig ingedeeld kan worden.

Opklapbare disselkist

Deze kisten kunnen in worden geklapt, zodat er ruimte wordt bespaard, als ze niet in gebruik zijn. Ze zijn geschikt voor mensen die van flexibiliteit houden en kunnen allerlei soorten goederen vervoeren.

Disselkisten voor de aanhanger zijn dus in diverse uitvoeringen beschikbaar. Voor elk soort transport is er daarom wel een geschikt model te vinden.