Carbid Theater
Image default
Dienstverlening

Dé specialist in stenen vloer- en wandtegels

Wanneer u op zoek bent naar een specialist in stenen vloertegels of wandtegels, bent u bij KROON Vloeren in Steen in de juiste handen. Bij deze specialist hebben ze de passie voor tegels gecombineerd met hun jarenlange ervaring in stenen vloeren. U bent bij dit bedrijf dan ook verzekerd van vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit wanneer u een stenen wand of vloer laat plaatsen. Daarnaast is een goede en persoonlijke service vanzelfsprekend bij deze specialist in stenen tegels.

Een breed assortiment van wand- en vloertegels

Bij Kroon Vloeren in Steen treft u een enorme collectie van wandtegels en vloertegels. De stenen vloertegels van deze specialist in Meerkerk zijn zowel voor de woonkamer als keuken zeer geschikt. Zoekt u een stenen tegels voor de badkamer of het toilet? Ook dan helpen de medewerkers van dit bedrijf u graag verder! Van landelijke en klassieke tot moderne tegels: hier verkopen ze de tegels die bij uw inrichting passen! Daarbij kiest u uit verschillende formaten en diverse kleuren. Zo creëren stenen tegels in een groter formaat bijvoorbeeld veel rust. Dit komt doordat grotere tegels de ruimte groter laten lijken. Bovendien vindt u bij deze specialist een ruim assortiment aan wandtegels. Waar vloertegels wel als wandtegels kunnen dienen, is dit andersom echter niet mogelijk. Dit kom doordat de kwaliteit van een tegel voor de wand anders is dan bij een tegel voor de vloer. Daarbij verschillen ook de belastingen van de tegels van elkaar.

Kom langs in de showroom van deze specialist

Loop vrijblijvend eens binnen in de showroom van deze specialist. De showroom in Meerkerk heeft een centrale ligging in Nederland. U vindt in de tegelshowroom van dit bedrijf een compleet en uniek aanbod van diverse stenen tegels, voor zowel uw vloer als voor een wand. Heeft u vragen over een van de producten? Dan staan de medewerkers van deze specialist voor u klaar. Zij voorzien u graag van een passend en persoonlijk advies.