Carbid Theater
Vervoer en transport

Een spoedkoerier die altijd en overal levert

Heeft u een pakket klaarliggen die snel verzonden moet worden? Dan schakelt u daar een spoedkoerier van A-One voor in. Het inschakelen van deze razendsnelle koerier komt met vele voordelen. Zo staan hun spoedkoeriers 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking. U pleegt slechts een enkel telefoontje en uw opdracht is al geplaatst. Vervolgens staan zij binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw pakket op te halen. Deze leveren ze vervolgens af op de door u opgegeven locatie. Zij leveren namelijk altijd en overal. Wilt u iets verzenden naar een andere stad in Nederland of wellicht naar een ander land? Geen probleem. Zij regelen het voor u.

De verschillende diensten

Schakelt u A-One in voor het verzenden van uw pakketten, dan heeft u keuze uit verschillende verzendmogelijkheden. Doordat zij een uitgebreid wagenpark beheren, is het mogelijk om voor elk type transport het juiste transportmiddel in te zetten. Van bussen tot aan vrachtwagens, zij pikken uw bestelling op met het vervoersmiddel wat daarvoor nodig is. Hierdoor heeft u de keuze uit verschillende leveringen:

  • Spoedlevering: uw zending wordt direct van A naar B vervoerd met een bestelwagen, bestelbus, koelbus of vrachtwagen.
  • Zelfde dag levering: uw zending met iets minder haast wordt tegen een gereduceerd tarief vervoerd.
  • Volgende dag levering: uw zending wordt in hun eigen beheer de volgende werkdag voor de middag of voor de avond geleverd.
  • Luchtvracht: uw internationale zending laten zij middels betrouwbare partners ook voordelig leveren.

Een spoedkoerier volgens uw wensen

De A-One spoedkoeriers zorgen dat uw bestelling binnen zes uur bij uw klant in Nederland afgeleverd wordt. Heeft uw zending iets minder haast? Dan bieden zij een gereduceerd tarief aan, zolang de zending geboekt wordt voor 11.00 uur. Kortom, dit bedrijf heeft voor iedere zending de perfecte transportoplossing. Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken en laat hen als spoedkoerier bijdragen aan het succes van uw onderneming.