Carbid Theater
Rechten

Een claim indienen bij letselschade in Rotterdam of letselschade in Amsterdam

Letselschade in Rotterdam of letselschade in Amsterdam opgelopen? U heeft vaak recht op een vorm van vergoeding vanuit de verzekeraar. Een letselschadeadvocaat van Trias Legal kan u helpen met het indienen van de claim. Daar kunt u deskundig advies bij gebruiken, want wat valt precies onder de verzekering? En hoe weet u of het aanbod dat de verzekering u doet ook een redelijk aanbod is? Professionele ondersteuning biedt een uitkomst.

Wat houdt letselschade in Amsterdam of letselschade in Rotterdam in?

Als u een (ernstig) ongeval of ongeluk meemaakt, ondervindt u daarvan schade. En daar bent u in het algemeen voor verzekerd. Waar kijkt de verzekering precies naar? Wij zetten het graag voor u op een rijtje:

Materiële schade bij een ongeval

Als gevolg van een ongeluk of ongeval is er meestal aanwijsbare financiële schade. Medische kosten, beschadigde eigendommen: dit alles maakt onderdeel uit van de materiële schade. Deze schade is makkelijk uit te drukken in geld. Over het algemeen heeft u recht op vergoeding voor de kosten die u heeft gemaakt als gevolg van het ongeluk.

Immateriële schade bepalen

Naast de ‘meetbare’ schade die u ondervindt, is er ook een gedeelte emotionele schade. Psychische pijn, verminderde levensvreugde of een trauma: ook hiervoor dient u smartengeld te krijgen. Een ervaren expert bepaalt in welke mate u hiermee te maken heeft, en wat een redelijke vergoeding is voor de immateriële schade die u heeft opgelopen.

Vergoeding van uw letsel

De verzekeraar vergoedt letselschade in Amsterdam of letselschade in Rotterdam. Maar bij het bepalen van de mate van schade die u heeft geleden kunt u waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. En dat geldt ook voor het beoordelen en indienen van de claim zelf. Het is dan ook verstandig om het deskundige advies van een letselschadeadvocaat te vragen. Zij staan u graag bij met raad en daad. Op die manier weet u zeker dat u het smartengeld krijgt waar u recht op heeft. Hierbij kunt u gebruikmaken van een no-cure-no-pay-regeling, zodat u alleen betaalt wanneer u de rechtszaak wint.