Carbid Theater
Image default
Aanbiedingen

De belangrijkste eigenschappen van een MacBook Pro

De MacBook Pro reeks is de best lopende laptop serie van Apple. MacBook Pro’s staan bekend om vele geweldige eigenschappen die hem zo geliefd maken bij haar publiek. Mensen zweren bij een MacBook Pro en zouden niet snel overstappen naar een ander merk. Neem een kijkje in wat de MacBook Pro zo bijzonder maakt en kom zelf in actie om een MacBook Pro te kopen. 

Krachtige prestaties

Een van de meest essentiële punten waarom een MacBook populair is onder grafische beroepen, zijn de zeer sterke grafische prestaties. Ook de processor matige prestaties zijn sterk, wanneer je de processorkracht combineert met de efficiënte goed doorontwikkelde software. Hierdoor kun je eenvoudig video’s editen met een MacBook Pro. Of je programma’s schrijven in Javascript. In combinatie met het zeer scherpe beeldscherm is een MacBook Pro voor de creatieve beroepen een geschikte partner in crime.

Geringe afmetingen

Desondanks deze krachtige prestaties, weet Apple de afmetingen van de MacBook Pro gering te houden. Zo weegt een MacBook Pro Touchbar 2019 1,37 kg. In vergelijking met krachtige laptops van een ander merk, bedraagt dit toch al gauw 2kg of meer. Dit verschil maakt een MacBook Pro fijn om op schoot mee te werken. Dit zal je niet snel doen bij een laptop van 2kg of meer!

Geweldige batterijduur

Een MacBook Pro gaat erg lang mee met een acculading. Doorgaans zo’n 10 uur. En 10 uur is ook echt 10 uur. Niet zoals in vergelijking met andere concurrenten, waarbij het tot 10 uur is. En je in de praktijk nog niet eens uitkomt op 6 uur bij gemiddeld gebruik.

Piekfijn beeldscherm

MacBook Pro laptops zijn voorzien van een Retina beeldscherm. Dit houdt in dat er zoveel pixels op je beeldscherm worden weergegeven, dat je geen puntjes (de pixels op het beeldscherm), onderling kan onderscheiden. Wanneer je een MacBook Pro met televisies zou vergelijken, is een MacBook Pro de 8k HD tv waar andere merken veelal met schermresoluties van 4k werken. De pixeldensiteit is daardoor heel erg hoog voor de MacBook Pro’s. Een ontzettend scherp beeldscherm. Het beeldscherm is niet alleen scherp. Maar ook voorzien van geavanceerde technologieën om de kleuren zo natuurgetrouw mogelijk weer te geven. Dit is een ander voordeel voor creative professionals om voor een MacBook Pro te kiezen. Want kleurdetails of lichtinvallen kunnen van invloed zijn op het resultaat van de vormgeving. 

Gebruiksvriendelijke software

Bovendien zijn MacBook Pro’s voorzien van Apple’s laatste software. Welke zeer intuïtief en efficiënt werken. De software van Apple is goed doorontwikkeld, waardoor je minder snel te maken krijgt met errors of laptopcrashes/ freezes. Daarnaast is het besturingssysteem van Apple, beter bestand tegen virussen en ongewenste programma’s dan concurrent Windows.

Connectability

Verder zijn MacBook Pro’s rijk uitgerust met ingangen en poorten. Zodat wanneer je aan het werk bent, niets tekort komt.

MacBook Pro kopen

Een MacBook Pro kost nieuw al gauw €2000. Door een MacBook Pro refurbished te kopen kun je al gauw enkele honderden euro’s besparen.