Carbid Theater
Dienstverlening

Een breed scala aan klachten wordt behandeld bij de chiropractor in Bennekom

Voor welke klachten wilt u graag een keer een bezoek brengen aan de chiropractor in Bennekom? Bij Chiropractie Bennekom bent u van harte welkom als u regelmatig te maken heeft met nek- en rugpijn, duizeligheid, hoofdpijn, migraine, RSI, slijmbeursontstekingen, nek- en schouderklachten, een tenniselleboog, golfelleboog, maag- en darmstoornissen of als er een hernia of ischias geconstateerd is. Het team van specialisten neemt graag uitgebreid de tijd voor u en gaat samen met u op zoek naar de oorzaak van de klacht waar u last van heeft. De praktijk is van dinsdag tot en met vrijdag voor u geopend.

Ook de allerkleinsten onder ons worden behandeld

Chronische klachten kunnen niet alleen bij volwassenen voorkomen. Denk hierbij aan huilbaby’s en/of KISS-syndroom of een oorontstekingen bij kinderen. Erg vervelend natuurlijk, vooral als uw zoon of dochter de klacht niet goed verbaal aan kan geven. De chiropractor in Bennekom schoolt zich continu bij en kan u hierdoor goed vertellen wat de mogelijke oorzaken kunnen zijn van de klachten van uw zoon of dochter.

Kom in contact en plan een eerste consult in bij Chiropractie Bennekom

Wordt u liever vandaag dan morgen nog geholpen door de chiropractor in Bennekom? Plan in dat geval eenvoudig en snel online een eerste consult in. Heeft u op voorhand vragen die u graag stelt, dan kunt u ook altijd even contact opnemen door te bellen naar de praktijk van Chiropractie Bennekom.