Carbid Theater
Image default
Internet marketing

Boeken die Larry Page aanbeveelt

marketing management boek

Bookicious verzamelt lijsten met boeken die zijn gelezen en aanbevolen door bekende IT-ondernemers.

Nikola Tesla “Power over the World”

Autobiografie van een beroemde uitvinder, ingenieur en natuurkundige. Nikola Tesla is misschien wel de meest buitengewone en mysterieuze wetenschapper van de 20e eeuw. Dromer, dromer en strijder voor het welzijn van de mensheid. Het boek motiveert en inspireert ontdekkingen. Ondanks alles.

Richard Phillips Feynman “Natuurlijk maakt u een grapje, meneer Feynman!”

Autobiografie van de grote natuurkundige, Nobelprijswinnaar. Leest als een avonturenroman. Feynman is een uitstekend voorbeeld van hoe een persoon volledig kan worden ontwikkeld als hij het leven als een spel begint te zien en alleen doet wat echt interessant is, zonder verreikende doelen te stellen. Dit boek zal voor altijd in de herinnering blijven van iedereen die het leest.

Richard Phillips Feynman “Maakt het uit wat anderen denken?”

Het tweede boek van een populaire wetenschapper en Nobelprijswinnaar. De wetenschapper heeft het over de kindertijd. Over hoe hij de wereld leerde kennen en grote ontdekkingen deed. Niet zonder intriges. In het boek leest u uitgebreid over het onderzoek naar de oorzaken van de explosie van de spaceshuttle “Challenger”.

Richard Phillips Feynman “The Nature of Physical Laws”

Dit boek is gebaseerd op de beroemde lezingen van Richard Feynman, die hij in 1964 gaf aan de Cornell University. Dit boek bevat alle schoonheid van de fysica, beschreven in begrijpelijke menselijke taal. Als je op school geen verstand had van natuurkunde, zul je het begrijpen na het lezen van dit meesterwerk.

Neil Stevenson “Avalanche”

De beroemde sciencefictionschrijver vertelt een griezelig verhaal over twee werelden: het ‘echte’, dat is opgedeeld in honderden kleine staten die met elkaar in oorlog zijn en ‘virtueel’, waarin vrede en harmonie heersen, maar tegelijkertijd streng regels van het spel moeten in acht worden genomen … Maar in beide werelden is er een zeer reële oorlog voor de “Avalanche” – de drug van geluk, een van de oudste virussen die de integriteit van de “virtuele” wereld bedreigen.

…..en «Road to 100k Instagram Followers»!

online marketing instagram

https://marketingbook.shop/