Carbid Theater
Auto's en Motoren

13000 reparaties per jaar, waaronder autoschade in Maastricht

U wilt een ervaren hersteller van schade. Met zo’n 13000 reparaties per jaar is WellColl Groep een van de grootste autoschade herstelbedrijven in de omgeving van Maastricht. De vakkundige monteurs repareren verschillende vormen van schade en maken gebruik van de modernste reparatietechnieken. Zo wordt er bijvoorbeeld uitgedeukt zonder dat er gebruik wordt gemaakt van spuiten, zodat uw auto als nieuw is. Op deze manier kunnen ook kleine beschadigingen hersteld worden. Dit geldt ook voor beschadigingen aan ruiten. Alle beschadigingen worden op een kostenbesparende manier gedaan, zonder gebruik te maken van stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Omdat WellColl Groep in de regio Maastricht is aangesloten bij AAS Schadeherstel, zijn kwalitatief hoogwaardige reparaties van uw autoschade gegarandeerd.

Autoschade? Laat het snel en vakkundig repareren door de specialist uit de omgeving van Maastricht

Dit bedrijf heeft ruimschootse ervaring met het onderhouden van personenauto’s, caravans, campers en bedrijfswagens. Zo is er ook voor u een oplossing op maat. Wanneer u schade aan uw auto heeft, wilt u dit snel en vakkundig gerepareerd hebben. Kom daarom langs bij een van de vestigingen van WellColl Groep in Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Roermond, Sittard of Weert. De vakkundige automonteurs herstellen uw autoschade, die is ontstaan na bijvoorbeeld een ongeluk of storm in onze goed uitgeruste garages in de omgeving van Maastricht. Wist u dat u ook bij deze specialist terecht kunt voor het herstellen van schade aan uw caravan, camper of vouwwagen? Maar dat is niet het enige. Deze expert verhuurt en leaset ook auto’s, eventueel als deelauto. Verder worden er ook volledig ingerichte bedrijfswagens geleverd, inclusief verlichting en eventueel belettering.

Niet alleen voor herstel van autoschade komt u naar de specialist in de regio Maastricht

Staat herstel van autoschade op de planning? Kom dan eens langs. Wanneer u tijdens de vakantie een klein ongelukje heeft gehad met uw caravan of camper, weet u wellicht niet waar u terecht kunt om dit te laten herstellen. Kunt u dan gewoon bij een autogarage terecht? Jazeker! Er is een expert in de regio Maastricht die zich niet alleen bezighoudt met autoschade herstel. Kom naar de specialisten van WellColl Groep in de regio Maastricht, die schade aan uw caravan of camper na een ongeluk of onweersbui vakkundig herstellen. Hierna ziet uw caravan of camper er weer uit als nieuw. En is er schade ontstaan aan uw stacaravan? Dan komen de monteurs van WellColl Groep zelfs langs op de camping om de schade te herstellen!