Carbid Theater
Image default
Woningen

Waarom er nu zo veel voordelen zijn om op vakantie thuis te blijven

huis te huur

Onze kust. Waterloo. Brugge. Limburg. Vlaamse Ardennen. De “echte” Arden. Dierenparken, pretparken, musea, steden als Luik, Gent en Brussel, er zijn zoveel attracties, absoluut de moeite waard! U hoeft echt niet halverwege te reizen om een ​​ideale bestemming te vinden. Misschien vind je het nu niet echt leuk? Luchthavens, vliegtuigen, veiligheidsvoorschriften en herinneringen aan onzekere momenten zijn nog vers … Op dit moment lijkt vakantie veel voordelen te hebben. We willen ze opnieuw opsommen.

Lagere kost

Natuurlijk: eten, drinken, winkelen tijdens het reizen. Dat is geen groot verschil. Vliegtuigen, onkosten, benzine voor duizenden auto’s en een berekende weekhuur, daar hoef je tijdens je verblijf niet aan te denken. Er komt veel budget vrij en u kunt deze budgetten gebruiken om uzelf en uw gezin te verwennen. Waarom niet uit eten gaan? Dit is een feestdag en de lokale horeca heeft het nodig. Thuis op vakantie betekent ook een kleinere ecologische voetafdruk.

Blijven = stress verminderen

Sorry? U gaat gewoon op vakantie om stress te verlichten, zegt u? En ja hoor: werken tot de laatste dag, hulpeloos vertrekken, de ene nacht beginnen te reizen, een andere taal spreken, andere gebruiken en een ander land. De druk is nog groter omdat er overal veiligheidsmaatregelen zijn. Heb je alles? Wordt alles thuis gedaan? natuurlijk? Is uw (veel) geld waardevol? Genieten we hier het meest van? Heerlijke decompressie, zo’n vakantie.

Thuis bevind je je in een vertrouwde omgeving. Je kunt doen wat je wilt. Of je nu een uur te vroeg of een kwartier te laat bent, heeft voor niemand effect. Jij bent thuis. Thuis en op vakantie: het kan niet beter.

Zal het een fout maken tijdens het verblijf?

Het is net een vakantie in het buitenland. Elke reis begint vanaf de eerste stap. Zelfs als je het thuis bewaart. Is dit een andere mogelijke verstoorder? In België zijn de mogelijkheden om te bakken en bakken misschien minder dan in het Zuiden, maar de laatste jaren is het erg gezellig geweest. Het kan altijd en overal regenen, waar en wanneer dan ook, wie durft het “absoluut goede weer” nog te verdragen?

Het verkorten van de tijd van de dag is het ideale moment om te genieten van een stevig ontbijt, uitgebreid de krant te lezen of aan het eind het boek te lezen. We kunnen “A Wonderful Story of ERA Agent” alvast aanbevelen als leestip deze zomer! Ga inderdaad in uw eigen luie stoel zitten. Pas gewoon uw activiteiten aan, behoud een “vakantie” mentaliteit en geniet.

Ten slotte? Blijf in gedachten

U kunt wat praktische hulp bieden: de laptop staat in de kast, de telefoon staat bovenaan en er is geen lijst. Vakantie is vakantie. Ook thuis. Thuis natuurlijk, want hier heb je geen last van de extra “vakantie-impuls” van de omgeving. Zolang je niet in de val loopt om vakanties maar ‘halve vakanties’ te maken, hoeft het geen obstakel te zijn.

te koop huizen

https://be.propenda.com