Carbid Theater
Image default
Woning en Tuin

Vierkante eettafel

Eten doen we allemaal. Het liefst drie keer per dag en lekker gevarieerd. Dat maakt een eettafel een haast onmisbaar onderdeel van elk interieur. Dat je de eettafel ook kunt gebruiken om aan te werken, om spelletjes te spelen en nog veel meer maakt dit meubelstuk nog onmisbaarder.

Je interieur kan niet zonder eettafel. Gelukkig is er een enorme verscheidenheid aan eettafels op de markt. Je kunt ze kopen in alle kleuren van de regenboog. Er is dus altijd een eettafel voor jouw interier. Er zijn eettafels in (bijna) alle vormen en maten. Veel mensen kiezen voor een rechthoekige eettafel of ronde eettafel, maar overweeg ook eens een vierkante eettafel.

Een mooie vierkante eettafel is een echte eyecatcher en een toevoeging aan elke eet- of woonkamer.

Wanneer kies je voor een vierkante eettafel?

Uiteindelijk komt het natuurlijk neer op jouw persoonlijke voorkeur. Je kiest een vierkante eettafel omdat je deze het mooiste vindt staan. Toch zijn er een paar algemene vuistregels die je kunnen helpen. In een erg langwerpige ruimte past een rechthoekige tafel vaak iets beter, maar in een vierkante ruimte staat een vierkante eettafel het beste.

Een vierkante eettafel is ook een goede keuze wanneer je alleen woont of samenwoont zonder kinderen. Zet je eettafel tegen de muur en je creëert een intiem plekje om samen te eten, terwijl je ook nog eens ruimte bespaart.

Vierkante eettafel in verschillende stijlen

Uiteraard is het zaak dat je jouw nieuwe eettafel goed kunt inpassen in je interieur. De vierkante eettafels van Tafels99 passen in elk interieur. Hoe we dat met zoveel zekerheid kunnen beweren? Simpel: we maken jouw vierkante eettafel op maat. Doordat jij zelf kunt de combinatie tussen tafelblad en onderstel kunt kiezen is jouw vierkante eettafel ook écht van jou.

Bovendien staat je een groot aantal kleuren en afwerkingen ter beschikking, waardoor we jouw vierkante eettafel precies in de juiste stijl kunnen afwerken. Hoogglans en zwart, bijvoorbeeld, voor een interieur in Scandinavische stijl, of juist ruw en robuust voor een industriële inrichting.

Of je behoudt de natuurlijke uitstraling van het houten tafelblad. Daarmee zorg je dat je vierkante eettafel een mooi accent in je interieur aanbrengt.

Hulp nodig bij het kiezen?

Een eettafel kiezen doe je niet elke dag. Maak daarom gebruik van de kennis, ervaring en passie van de professionele meubelmakers van Tafels99. We staan klaar om je te helpen bij het samenstellen van de ultieme vierkante eettafel!