Carbid Theater
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw gewenste hotelinterieur kan ontwikkeld worden door een specialist

Een opleiding tot interieurarchitect duurt al snel een jaar of vijf. Dat komt doordat er heel veel verschillende aspecten zijn waar aan gedacht hoort te worden bij het ontwerpen van een interieur. Als u een hotel runt, dan maakt het hotelinterieur een enorm verschil in de ervaring van uw klanten. Een passend interieur zorgt ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen, waardoor ze veel gemakkelijker tevreden zijn.

De basis van een passend hotelinterieur

Het perfecte hotelinterieur is afhankelijk van de wensen en gewoontes van uw doelgroep. Daarom gaan de specialisten van Sutherland Design altijd eerst met u in gesprek. Tijdens dit gesprek wordt de doelgroep vastgesteld en wat het soort stijl is dat u voor uw gasten wenst. Tegelijkertijd worden alle vertrekken opgemeten die ingericht of vernieuwd moeten worden. Deze informatie wordt vervolgens verwerkt in een ontwerp en een uitvoeringsplan.

De verschillende aspecten van het ontwerp

Een aangenaam hotelinterieur is afhankelijk van verschillende aspecten. Nadat er is vastgesteld wat uw klanten helpt om zich op hun gemak te voelen, wordt deze persoonlijke stijl gecombineerd met de nieuwste trends. Aan de hand daarvan worden meubels gemaakt die precies bij uw doelgroep passen. Er wordt een speciale inrichting opgesteld en er wordt nagedacht over details. Het ontwerp wordt altijd zo ontwikkeld dat alle vertrekken op elkaar aansluiten. Dit zorgt voor een gevoel van veiligheid en samenhang in het hotelinterieur.

Planning en uitvoering tot in de details

Bij Sutherland Design uit Sittard wordt altijd een strak werkplan opgesteld. Ze maken een realistische planning voor de uitvoering van het ontwerp, zodat u exact weet wanneer u de vertrekken in gebruikt kunt nemen. Daarbij wordt met een ‘turnkey’ aanpak gewerkt. Dat betekent dat alle vertrekken tot in de puntjes afgemaakt worden voor de oplevering. Op die manier hoeft u nergens meer over na te denken. Uw klanten kunnen direct de afgeronde vertrekken gebruiken.

https://www.sutherlanddesign.nl/