Carbid Theater
Auto's en Motoren

Uw auto is door deze import expert zo uit Amerika gehaald

Wanneer u graag een auto uit Amerika wilt kopen, kunt u hiervoor het beste aankloppen bij een import expert. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijf Marlog Car Handling. Laat u het invoeren van deze auto aan hen over? Dan profiteert u van vele voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat u zelf nergens omkijken naar heeft. U betaalt een vaste prijs en Marlog Car Handling gaat voor u aan de slag. Bij deze prijs zijn alle kosten van het importproces inbegrepen. U zult dus niet voor onverwachte kosten komen te staan. Bovendien geeft het wereldwijde netwerk van Marlog Car Handling de mogelijkheid om uw auto in een korte tijd te laten invoeren. U hoeft dus niet lang te wachten op uw droomauto als u dit bedrijf inschakelt.

Haal uw auto uit Amerika tegen lage kosten

Voor de import van een auto uit Amerika betaalt u bij Marlog Car Handling een vaste lage prijs. Hierbij zijn onder andere de invoerrechten, de transportkosten en de BTW en BPM afhandeling inbegrepen. Bovendien kunt u ervoor kiezen uw nieuwe auto tot aan uw voordeur te laten transporteren. Kortom; het gehele proces van de auto import vanuit Amerika neemt dit bedrijf voor u uit handen. Daarbij kunt u erop vertrouwen dat uw auto bij hen compleet veilig is. Desgewenst wordt u op de hoogte gehouden van het hele proces, zodat u precies weet waar uw auto op welk moment is.

Iedereen is welkom bij dit bedrijf

Zowel privéverzamelaars als liefhebbers van auto’s maken geregeld gebruik van de diensten van Marlog Car Handling. Daarnaast wordt er ook regelmatig een auto uit Amerika geïmporteerd voor zakelijke partners. Wie u ook bent; dit bedrijf zorgt er te allen tijde voor dat uw auto veilig uit Amerika hier naartoe komt. Als een van de grootste importeurs uit Europa is dat ook wel het minste wat u van hen kunt verwachten natuurlijk.

https://www.marlog-car-handling.eu/