Carbid Theater
Dienstverlening

Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding
Je hebt waarschijnlijk wel eens te maken gehad met ongedierte in je huis of ergens op straat. Nu willen we er iets aan doen om ongedierte te bestrijden en hebben daarom ook jouw hulp nodig. Woon je in de buurt van ongedierte dan horen we het graag van je.

Plaatsen in Nederland
In veel steden is er een verschil, zo is er vooral ongediertebestrijding in Purmerend nodig en ook ongediertebestrijding in Alkmaar. Deze twee hebben vooral te kampen ermee. Je kan er ook zelf iets aandoen zoals een tegengif te kopen als je er veel last van hebt. Er zijn de laatste tijd ook veel muizen in Amstelveen opgedoken wat niet zo een fijn gebeuren is voor de buurtbewoners. In Amsterdam hebben ze ook te maken met ongediertebestrijding.
Op nog veel andere plaatsen hebben ze er ook mee te kampen zo is er ook een ongediertebestrijding nodig in Haarlem, Hilversum, Hoorn, Leiden, Hengelo, Zwolle, Nijmegen en Enschede. Ook is er ongedierte in Amsterdam. Het zijn dus een hoop plaatsen waar ze te kampen hebben met ongedierte. De reden waarom er zoveel ongedierte is, is nog uiteindelijk. Een mogelijke factor is het weer. De laatste tijd is er namelijk veel regen gevallen dus dat kan een oorzaak ervan zijn. De kosten van muizenbestrijding en andere ongedierte kan je opzoeken op het internet of bij een winkel bij je in de buurt. Er is ook een muizenplaag in Amsterdam, een muis kan je redelijk makkelijk vangen of lokken in een muizenval.
In Amstelveen hebben ze ook te maken met een rattenplaag, je kan een muis en rat door een simpele truc zeer makkelijk uit elkaar houden namelijk aan de het kopje en de staart.
 
Wespen
In de zomer is er dan weer voornamelijk een wespenplaag in Zwolle, Nijmegen en Enschede. Hier zijn een paar tips hoe je wespennesten veilig kunt verwijderen. De beste tip die ik je kan geven is om het niet zelf te doen als je niet zeker bent wat je moet doen. Het beste wat je kan doen in een Imker contacteren of iemand die gespecialiseerd is er in. Als je toch liever zelf de wespen wilt bestrijden kan je een soort wespenval kopen waar er limonadesiroop inzit, waardoor je veel wespen ineens kunt doden op een milieuvriendelijke manier zonder gif. Je kan ook een wespenspray gebruiken maar het bied geen volledige zekerheid dat alle wespen dood zijn.

https://ongedierteassistent.nl/