Carbid Theater
Image default
Aanbiedingen

Om deze reden wil je kunstgras aanschaffen!

Hou je van groen in de tuin, maar heb je geen groene vingers? Dan is het tijd om kunstgras te kopen. Of je nu wel of niet van tuinieren houdt, een gazonnetje dat altijd groen en verzorgd is zonder dat je er veel voor hoeft te doen, biedt voordelen voor iedereen. Twijfel je nog? Wij vertellen je graag meer over de voordelen van kunstgras!

Geen wateroverlast

Straatwerk in de tuin is onderhoudsarm en het staat netjes. Wanneer het veel of hard regent, heeft straatwerk echter wat nadelen. Het is niet waterdoorlaatbaar. Hierdoor kunnen er makkelijk plassen in je tuin blijven staan. Een overstroomde tuin is niet alleen onhandig, maar het is ook slecht voor de stenen. Als tegels voor een langere tijd vochtig blijven, gaan er algen op groeien en dit maakt de tegels spekglad. Een putje in de tuin laat het water makkelijk weglopen, maar als het riool overbelast is, kan dit weer andere problemen met zich meebrengen. Met kunstgras voorkom je wateroverlast. Het water kan namelijk gewoon in de grond trekken.

Onderhoudsarm

Je kunt ook voor echt gras gaan als je wateroverlast wilt voorkomen. Gras kost echter tijd. Je moet het zo nu en dan maaien en je moet regelmatig onkruid verwijderen. Gras kan geel worden bij droogte en je gazonnetje kan in een modderpoel veranderen als de grond verzadigd is met water. Met kunstgras geniet je altijd van een perfect gazonnetje. Tegelijkertijd hoef je bijna niets te doen qua onderhoud. Maaien, sproeien en onkruid wieden is niet nodig. Af en toe een bezem eroverheen en je bent klaar.

Kunstgras is kindvriendelijk

Het meeste kunstgras is geschikt voor kinderen om op te spelen. Ook honden zullen maar wat graag op het groene gazonnetje willen dollen. Nadat iedereen uitgespeeld is, ligt jouw kunstgras er nog net zo mooi bij als ervoor. Jij hoeft je geen zorgen te maken over beschadigd gras.

Kunstgras gaat lang mee

Afhankelijk van de kwaliteit van het kunstgras kan het tien tot wel 25 jaar meegaan. Dit maakt het een duurzame en milieuvriendelijke optie. Kunstgras kopen is duurder in de aanschaf dan echt gras, maar doordat het zo lang meegaat en doordat je tijdens de levensduur vrijwel niets aan onderhoud kwijt zult zijn, ben je op de lange termijn goedkoper uit.

Geef je tuin een make-over!

Wil jij een tuin die er altijd verzorgd uitziet, die altijd mooi groen is en die lang meegaat? Dan is kunstgras wat voor jou. Je kunt zelf de lengte en kleur van de sprietjes kiezen, zodat jouw tuin echt helemaal naar smaak is. Wanneer ga jij jouw tuin een make-over geven?

https://www.kunstgrasdirect.nl