Carbid Theater
Bedrijven

Mijn noten worden verpakt door Macropack

Ik heb een eigen bedrijf in noten. Onlangs stopte het bedrijf dat de noten voor me inpakte ermee. Ik moest dus op zoek naar een nieuw professioneel inpakbedrijf. Direct zocht ik naar een ander bedrijf. Tijdens deze zoektocht kwam ik uit bij Macropack: hét verpakkingsbedrijf voor de voedselindustrie. Dankzij de dienstverlening van dit bedrijf weet ik zeker dat de noten die ik verkoop altijd op professionele wijze verpakt zijn door middel van co-packing. Daar kan ik op rekenen! Vandaag vertel ik u meer over de dienstverlening van Macropack. Doe er uw voordeel mee!

Altijd in de juiste vorm verpakt

Weet u wat ik zo fijn vind? Bij co-packer Macropack kunt u kiezen uit verschillende soorten verpakkingsvormen. Het verpakken van poeders, vloeistoffen, tabletten, voedsel zoals noten en chips en nog veel meer! In stazakken, pitten, sachets, stickpacks, spouted pouches… het is allemaal mogelijk bij dit bedrijf! Ik heb ervoor gekozen om de noten die ik verkoop te laten verpakken in een pillowpack. Doordat de zak aan de bovenkant, onderkant en achterkant geseald is, is de zak heel erg stevig en blijven de noten goed beschermd.

Waarom Macropack?

Door de jaren heeft Macropack zich ontwikkeld tot toonaangevende verpakker. Door de verschillende verpakkingslijnen en modernisering Ik zet graag voor u op een rijtje waarom ik zo tevreden ben over de copacker dienstverlening van Macropack. Lees hier onder:

  • FSSC 22000 cert.
  • Scheiding voor pinda-vrije producten
  • Hoogste kwaliteit
  • Al vanaf 10.000 stuks

Veilig verpakt

De nootjes zitten veilig verpakt in hun zakje en ik ben tevreden. De verpakking zorgt ervoor dat de nootjes lang houdbaar zijn en goed beschermd worden tegen invloeden van buitenaf. Tegen valschade of tegen schade die eventueel aangebracht kan worden tijdens vervoer naar de winkels. Wilt u meer weten over wat de medewerkers van dit bedrijf voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ze op! Ze helpen u graag verder met het verpakken van uw producten. Van poeder tot aan vloeistoffen en stukgoederen.

https://www.macropack.nl/