Carbid Theater
Bedrijven

Koeriersdienst nodig in het noorden?

Verstuurt u regelmatig of juist zelden pakketten en heeft u nu te maken met een spoedzending? Als u hiervoor een zeer snelle koeriersdienst zoekt in het Noorden van Nederland, dan bent u bij Logifresh Dienstverlening aan het juiste adres. Dit koeriersbedrijf biedt een sneldienst service aan binnen de gehele Benelux en Noord-Duitsland. Dit geldt voor zowel gekoeld als droog transport. Wilt u gebruikmaken van de betrouwbare, snelle en secure service van Logifresh Dienstverlening? Neem dan gerust telefonisch contact op via: 06 – 214 290 66.

Voor 9.00 uur besteld = dezelfde dag geleverd in geheel de Benelux & Noord-Duitsland

Dit maakt Logifresh Dienstverlening een erg fijne koeriersdienst ten opzichte van de concurrentie. Als u uw pakket(ten) voor 9.00 uur ’s ochtends nog aanmeldt, dan kan Logifresh de levering dezelfde dag nog doen als deze binnen de Benelux of in Noord-Duitsland geleverd moet worden. De koeriers van Logifresh zijn gespecialiseerd in dergelijk transport en zorgen dat jouw klant of ketenpartner precies volgens afspraak de levering ontvangt. Of u nu een koerier in Zwolle of een transport vanuit Hoogeveen nodig heeft.

Logifresh Dienstverlening inschakelen?

Bij Logifresh Dienstverlening is alles mogelijk. 24/7 staan zij voor u klaar om leveringen te doen van: pakketten, belangrijke documenten, pallets of gekoeld transport. U kunt Logifresh inschakelen voor een eenmalige levering met een koerier vanuit Assen, maar Logifresh ook inschakelen als tijdelijke versterking bij drukte.

U kunt altijd rekenen op de dienstverlening van deze koeriersdienst uit Hoogeveen. Vraag gerust geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ze op voor de mogelijkheden. Bellen kan altijd en er wordt altijd een zeer duidelijke leveringsafspraak met u gemaakt.

https://www.logifreshkoeriers.nl/