Carbid Theater
Image default
Dienstverlening

Lees hier over PVT panelen en zonneboilers met het hoogste rendement van Nederland

Steeds meer huishoudens kiezen voor groene energie en warmte omdat dit beter is voor het milieu én het op de lange termijn veel geld bespaart. Energie en warmte worden namelijk steeds duurder, terwijl je deze ook gratis opwekt door de zon. HRsolar is een expert op het gebied van PVT panelen en zonneboilers. Hiermee verwarm je jouw huis en water én wek je energie op. Deze zonneboilers hebben ook het hoogste rendement van Nederland.

PVT panelen in combinatie met een zonneboiler

Een zonneboiler warmt het water in jouw huis op. Je kunt dit water gebruiken om mee te douchen, kleding te wassen of je huis schoon te maken. Het is ook mogelijk om dit water te gebruiken voor verwarmingen in het huis. Je kunt deze zonneboiler combineren met PVT panelen. Deze panelen vangen zowel het zonlicht als de warmte op. Hiermee kan er dus energie gegenereerd worden waarmee jouw elektrische apparaten in het huis werken. De zonneboiler en PVT panelen kunnen ook aangevuld worden met energie en warmte van de cv-ketel. Je zit dus nooit zonder warmte of energie.

Veel geld besparen door subsidie

Zonne-energie is gratis, maar de materialen en installatie zijn wel een grote investering. Je kunt hier echter veel op besparen door middel van subsidie voor de zonneboiler. De overheid geeft namelijk subsidie voor groene energie, waardoor de aankoopprijs een stuk minder hoog wordt.  Wil je precies weten hoeveel het kost en hoeveel je gaat besparen? Doe dan de check op de website van HRsolar. Hier zie je meteen hoeveel subsidie voor een zonneboiler je kunt ontvangen. Ook wordt op basis van jouw situatie het rendement uitgerekend. Ben je geïnteresseerd in een zonneboiler of PVT panelen? Vraag dan meteen een offerte aan op hun website. Hier zal precies uitgelegd worden hoe de subsidie voor de zonneboiler berekend wordt.