Carbid Theater
Bedrijven

Kantoorruimte in Duiven en omstreken

Het zoeken van een kantoorruimte blijft altijd moeilijk. Iedereen heeft andere verwachtingen van een kantoorruimte en de grootte van je bedrijf heeft er ook invloed op. Bent u ook op zoek naar dé perfecte kantoorruimte? Zoek dan niet verder. Franklin Business Center Duiven heeft alles wat u nodig heeft. Bij de kantoorruimte komen een aantal basisprincipes kijken. Wat belangrijk is, is dat het kantoor altijd schoon is. Er is sprake van een luchtzuivering systeem en goede verwarming. Daarnaast is er een elektrische zonnewering. Franklin functioneert hierin naadloos. De kantoorruimten van Franklin zijn van uittekenende kwaliteit. Dit wordt ook nog eens aangebonden tegen een zeer schappelijke prijs.

Wat bevatten de kantoorruimten?

De kantoorruimten van Franklin zijn van uitstekende kwaliteit. De ruimten zijn gestoffeerd en daardoor komt uw interieur mooi uit de veren. De ruimten worden opgevuld door een aantal replica’s van ons eigen brood. Namelijk Herman Brood. Deze geven de kantoorruimten weer wat extra sfeer. Ook zijn er planten aanwezig voor het nodige groen. Daarnaast is er in elke ruimte een elektrische zonnewering aanwezig die u zelf kunt instellen. Ook is er een intercom aanwezig waarmee u (potentiële) klanten of werknemers gemakkelijk naar binnen kunt laten of te woord kunt staan!

De ruimten bij Franklin die gedeeld worden

Er zijn ruimten bij Franklin die tussen de bedrijven gedeeld kunnen worden. Zo zijn er op beiden verdiepingen een mooie keuken aanwezig. Ook hebben beide verdiepingen zowel een mannen- als vrouwentoilet. Beneden is een vergaderzaal die door iedereen gebruikt mag worden. Deze vergaderruimte bezit een groot OLED scherm met aanwezige Chromecast. Ook is er een keuken aanwezig bij deze vergaderruimte zodat het mogelijk is om daar wat te drinken in te schenken voor uw (potentiële) klanten! Kortom; de beste kantoorruimte vindt u bij Franklin!