Carbid Theater
Image default
Dienstverlening

ICW: het platform voor kwaliteits- en leveranciers naleving

Als ondernemer in de Retail kan je te maken hebben met derde partijen als leveranciers of andere vormen van klanten. Op het platform van ICW kan je samenwerken met andere retailers en daar de voordelen vandaan halen. Zo kunnen zaken goedkoper, slimmer, makkelijker en groter aangepakt worden. Ook maakt het geboden platform veel dingen inzichtelijker. Dit is ICW in het kort. Wat ICW is en welke relatie het heeft met de leveranciers naleving en de naleving van de kwaliteit?

Wat is ICW nu eigenlijk?

ICW is een platform dat aangeboden wordt voor retailers en ondernemers . Op dit platform krijg je de mogelijkheid om al je gegevens te verzamelen en te beheren. Wanneer je al je gegevens via dit platform beheerd is het mogelijk met één druk op de knop bijvoorbeeld de performance van een leverancier inzichtelijk te krijgen.

Waarmee je weer gericht aan het werk kan gaan om de dienstverlening onderling te kunnen verbeteren. Dit draag enorm bij aan de kwaliteit van de samenwerking die je samen met je klant of leverancier hebt. Het maakt zaken inzichtelijk die dan weer bespreekbaar kunnen zijn en leiden tot een verbetering in de performance.

Het platform van ICW geeft je mogelijkheden om gebruik te maken van systemen die zij beschikbaar hebben gesteld. Ook kan je dit platform gebruiken als een infotheek. Mocht je ergens de kennis niet over hebben en je wil er meer over te weten komen dan zijn er veel dingen die je op dit platform terug kan vinden, of je kan het vragen aan andere gebruikers van dit platform.

 Op deze manier worden de krachten en de kennis gebundeld en krijgt iedere gebruiker van dit platform een stevigere positie in de markt. Zo kan je ook dingen voorbereiden door kennis uit de databases te halen. Het scheelt veel tijd om zelf dingen allemaal op te moeten zoeken.

Wat heeft leverancier naleving te maken met ICW?

Het platform van ICW heeft een module waarbij je alle gegevens van je leverancier(s) op kan slaan. Daar kan je de gemaakte afspraken ook in bijvoegen. Door gebruik te maken van deze module is het makkelijker om de gemaakte afspraken na te komen.

Mocht een leverancier de gemaakte afspraken niet naleven dan kan je die leverancier er op aanspreken en samen kijken hoe en waar er ruimte is voor verbeteringen hierin of hoe er afspraken gemaakt kunnen worden die wel voor beide partijen nageleefd kunnen worden.

Ook een leverancier kan deelnemen aan dit platform zodat je de gegevens makkelijk en snel met elkaar kan delen. Mocht een platform ergens niet over beschikken dan kan je vaak wel gebruik maken van partners tegen een fijne korting.

Hoe zit het met de kwaliteitsnaleving en ICW?

Op het platform van ICW is overal aan gedacht. Ook aan de kwaliteitseisen die aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen. Hiervoor worden vaak audits gehouden. Zo heeft ICW op het aangeboden platform ook een module waarin alles aangekondigd staat met betrekking op de verschillende audits waar je mee te maken kan krijgen.

Deze kennisbank kan je helpen om de audit goed voorbereid te krijgen voordat de audit plaats zal vinden binnen je bedrijf. Zo zal je ook nooit een verrassende uitkomst van de audit kunnen krijgen, aangezien je alle zaken die meegenomen worden in de betreffende audit allemaal al nagelopen en opgelost zouden zijn.

Waar kan je terecht?

Wanneer je na het lezen van deze blog benieuwd bent geworden dan kan je meer informatie krijgen over het platform van ICW op de webpagina van ICW. Daar staat alles nog een keer uitgelegd. En mochten er dingen niet duidelijk zijn dan kan je ze altijd vragen.

https://icw.io/