Carbid Theater
Image default
Auto's en Motoren

Hoe zorg je ervoor dat je auto weer straalt?

Een auto kan veel te verduren krijgen. Verschillende weersomstandigheden en omgevingen zorgen ervoor dat de auto minder zal gaan glanzen en zelfs kleine beschadigingen kan oplopen. Na aanschaf ziet een auto er als nieuw uit en dit wil je natuurlijk graag zo houden. Aangezien een auto vaak dagelijks en veel gebruikt wordt, kan het helaas niet worden voorkomen dat de uitstraling verminderd in de loop van de tijd. Toch bestaat er een mogelijkheid om je auto weer te laten stralen alsof die net bij de dealer vandaan komt. Auto detailing Amsterdam voorziet je auto van diverse specialistische behandelingen. Zowel voor het exterieur als het interieur is auto detailing een goede oplossing. 

Kies voor een lakcorrectie

Heeft je auto kleine lakbeschadigingen of doffe plekken op de deuren en weet je niet hoe je dit het beste kunt laten behandelen? Een lakcorrectie behandeling bij een auto detailing speciaalzaak is de meest geschikte oplossing voor beschadigingen aan autolak. Voorafgaand aan deze behandeling wordt de lak dikte van de auto zorgvuldig berekend. Hierdoor kan er een specialistische correctie worden uitgevoerd. De auto wordt eerst geschuurd en daarna gepolijst. Uiteindelijk kan er gebruik gemaakt worden van een speciale coating of wax wat zorgt voor het beste resultaat bij de auto. Deze behandeling zorgt ervoor dat krasjes op de auto worden geminimaliseerd. Een lakcorrectie is ook mogelijk voor auto’s met een matte afwerking.

Grondige reiniging van het interieur

Zitten er hardnekkige vlekken in de bekleding? Of heb je last van een vervelende geur in de auto? Er bestaan diverse behandelingen om deze problemen te verhelpen. Het interieur van de auto kan namelijk grondig gereinigd worden. Gespecialiseerde auto detailing zaken beschikken over professionele middelen waarmee bekleding schoongemaakt kan worden. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om stoffen of lederen bekleding. Verder is het ook mogelijk om de airco in je auto te laten reinigen. Dit kan vooral handig zijn als je last hebt van vieze geurtjes in de auto. Er bestaan zelfs speciale behandelingen voor de geur van nicotine. Tot slot zijn er ook behandelingen mogelijk voor cabrio’s. Hierbij wordt het dak aan zowel de binnen- als buitenkant zorgvuldig gereinigd.