Carbid Theater
Image default
Aanbiedingen

goedkope mobiele airco onder 200

Als 200 euro alles is wat je hebt gereserveerd voor een nieuwe mobiele airco, wanhoop dan niet – je hoeft geen high-end airco te kopen om je kamer koel en comfortabel te houden tijdens de hete zomermaanden.

In deze gids vindt u de beste goedkope mobiele airco onder de € 200 die aan uw behoeften voldoet. Alle draagbare eenheden zijn uniek op hun eigen manier en u kunt er slechts één selecteren, afhankelijk van uw behoeften en functies die u er leuk aan vindt.

Ik moet u er echter op wijzen dat de meeste mobiele airco’s meer dan € 200 kosten. Alles daaronder is ofwel gebruikte en gerenoveerde AC of een verdampingskoeler.

Om mijn punt duidelijk te maken, kunt u alleen een draagbare airconditioner vinden onder de € 200 als deze al wordt gebruikt en opgeknapt. Aan de andere kant zijn verdampingskoelers niet uw typische airconditioners, en ze zijn het meest effectief in warme, droge klimaten.

In het eerste gedeelte zal ik een paar airconditioners of moeraskoelers bekijken die je kunt vinden voor minder dan € 200. In het tweede gedeelte zal ik andere gebruikte draagbare airconditioners onder de € 200 bekijken.

Als u niet de voorkeur geeft aan gebruikte apparaten, kunt u een nieuwe vinden door wat meer uit te geven, s check de beste draagbare airconditioners onder de € 300.

Beste goedkope mobiele airco onder 200 euro

1. BLACK + DECKER BPACT08WT 8.000 BTU

Als een van de topmerken in Nederland richt Black + Decker zich op kwaliteit, betrouwbaarheid en gemak bij het bouwen van hun machines. Als het gaat om draagbare airconditioners, zijn ze een van de beste gezien het aantal positieve recensies dat hun producten op Amazon hebben.

De marktprijs van deze mobiele airco  is bijna € 300; u kunt echter een gebruikte optie kopen voor minder dan € 200. Het is ideaal voor ruimtes tussen 100 en 150 vierkante voet en heeft een ingebouwde luchtontvochtiger die overtollige vochtigheid verwijdert.

Een reden waarom ik verliefd werd op dit apparaat is vanwege het verticale ventilatiesysteem waardoor het een betere luchtstroom biedt dan zijn concurrenten. Dat betekent dat u uw kamer veel sneller en goedkoper kunt afkoelen.

U hoeft geen professional in te huren om het in te stellen. De meegeleverde raamkit is eenvoudig te installeren. Eenmaal geïnstalleerd, profiteert u van de configuratie-instellingen om het te programmeren om uw ingestelde tijd in / uit te schakelen of de temperatuur aan te passen.

Over het algemeen is dit een perfecte eenheid voor kleine kamers. Het is redelijk geprijsd (als u besluit een nieuwe te kopen) en u zult geen problemen ondervinden als u van plan bent het te verplaatsen.

Voordelen

 • Verticale beweging zorgt voor een gestage en krachtige luchtstroom
 • Heeft een luchtontvochtiger om overtollig vocht in de kamer te verwijderen
 • Eenvoudig te installeren, zelfs door niet-doe-het-zelvers
 • De ventilator is stil omdat hij werkt zonder geluid te produceren.

Nadelen

 • Hoewel het een goedkopere optie is dan andere modellen met 8000 BTU’s, is het niet ver weg
 • De ventilator kan iets krachtiger zijn dan hij is

2. Emerson Quiet Kool EAPC8RD1 mobiele airco

Het geluid van auto’s die toeteren, buren die lachen of muziek die door de gang speelt, zijn niet de enige dingen die je slaap kunnen afleiden. Als u een lichte slaper bent, kan zelfs een luide airconditioning problemen veroorzaken terwijl u probeert te slapen.

Als lichte slaper wil je ervoor zorgen dat je airco zo stil mogelijk werkt. Het is niet alleen belangrijk, maar ook een van de factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een airconditioning.

Gelukkig is Emerson Quiet Kool EAPC8RD1 niet alleen stil maar ook veelzijdig. Het is perfect voor het koelen van ruimtes tot 300 vierkante meter en heeft een decibelclassificatie van 52, waardoor het een van de stilste airconditioners op de markt is.

Dit ingenieuze product heeft een automatische verdampingstechnologie, wat betekent dat het een ingebouwd afvoersysteem heeft, waardoor het niet nodig is om het vocht te verwijderen met behulp van een emmer of een afvoerslang.

Het is uitgerust met een automatisch zwaaiende ventilatierooster om koude lucht naar de plek te leiden waar het het meest nodig is. Het bedieningspaneel is gemakkelijk toegankelijk, maar u kunt ook de afstandsbediening gebruiken om de instellingen aan te passen aan uw temperatuurbehoeften.

Voordelen

 • Best wel stil
 • Multifunctioneel – koelen, vocht verwijderen en ventilatorstanden.
 • Automatische zwenklamellen voor regeling van de luchtrichting
 • Digitaal bedieningspaneel en afstandsbediening
 • Wordt geleverd met een raamkit voor eenvoudige installatie

Nadelen

 • Wielen rollen niet soepel over tapijt.
 • Uitlaatslang kan loskomen als deze niet correct is geïnstalleerd
 • Venster kit
 • De raameenheid past niet op alle raamtypes; Bekijk zeker de specificaties

Bekijk ook onze gidsen over een Dyson mobiele airco én bekijk de gids over de beste airco zonder slang.