Carbid Theater
Image default
Entertainment

Elektrische choppers huren in Volendam

Zo heb je diverse Arrangementen in Volendam voor zowel kleine als grote groepen. Zo is er voor iedereen wat te beleven. Wij geven je graag een overzicht van de uitjes die het meeste worden geboekt in Volendam. 

Fietsverhuur in Volendam

Bij Rent & Event bieden ze activiteiten in Volendam aan voor iedereen. Je hebt een gevarieerd aanbod voertuigen die verhuurd worden vanaf de dijk van Volendam. Je kunt er elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen boeken

Elektrische choppers huren in Volendam

Verreweg de beste beleving in dit vissersdorp is wel de E-Chopper huren Volendam. Hiermee rijdt je binnen een paar uur in de rondte van Volendam De e-choppers rijden 25 kilometer per uur. Een rijbewijs is wel verplicht.

Kinderuitjes in Volendam

Een Gezinsuitje volendam doen? Het zeer gevarieerde aanbod op de site van dit evenementenbureau is uitermate geschikt voor een leuk dagje weg. Een foto in klederdracht, bezoek aan een kaasboerderij of gewoon lekker struinen over de dijk. Er is genoeg te beleven.

Bedrijfsuitjes in Volendam

Het jaarlijkse personeelsfeest is altijd een feest! Het personeel van Rent Event staat klaar om een dagvullend programma te maken voor jullie. De kennis en expertise zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Pak de boot en varen, bezoek een palingrokerij, of huur een elektrische fatbike. Ze helpen graag met een totaal pakket verzorgen inclusief diner.

Teamuitjes Volendam

Het jaarlijkse teamuitstapje is altijd een feest! Het personeel van Rent Event staat klaar om een dagvullend programma te maken voor jullie. De kennis en expertise zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Boek een rondleiding met een gids, bezoek een palingrokerij, of huur een elektrische fatbike. Ze helpen graag met een totaalpakket verzorgen inclusief bingoavond, borrelavond of feestavond.  

Volendamse arrangementen

Een groepsactiviteit ervaren? Alles zal tot in de puntjes worden geregeld. Het aanbod met

activiteiten zijn te boeken voor kleine maar ook zeer grote groepen. De activiteiten zijn zowel in Volendam, als de rest van Nederland te boeken. Stadsspellen, rondleidingen, Met zijn allen een escapetour doen door de stad, ontdek ze snel. Een dagje uit wordt namelijk vele malen leuker wanneer er ook een uitje plant. Dit kan iets actiefs zijn, maar ook een rustig uitje behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier is er dus voor iedereen iets te beleven.

Is je interesse gewekt?

Vertel jullie plannen en hun team van Rent & Event maken een passend programma voor een perfect uitje. Ze zijn te bereiken via www.rent-event.nl, info@rent-event.nl of 0299396980.

 

Tot snel in het prachtige Volendam!