Carbid Theater
Image default
Dienstverlening

Een uitgebreid aanbod aan Douglas Jones tegels bekijkt u in Dordrecht

Zoals u wellicht wel weet, bent u voor keramische tegels van de hoogste kwaliteit aan het juiste adres in enkele Zuid-Europese landen. Hier bevinden zich enkele van de meest toonaangevende producenten op dit gebied. Douglas Jones tegels is een tegelsoort van een merk dat keramische artikelen voor vloer- en wandafwerking voert. Het merk behoort tot het Spaanse Porcelanosa en wordt geprijsd om zijn hoge kwaliteit en designs. De designers die onder deze vlag werken, hebben oog voor zowel moderne oplossingen als klassieke afwerking. Juist deze combinatie maakt het merk een van de populairste van vandaag de dag. De tegels koopt u onder meer in Dordrecht.

 

Kwaliteit, design en innovatie

Niet elke tegelhandelaar heeft tegels van deze kwaliteit in zijn assortiment. Het sinds 1994 bestaande Fravo Tegels is echter een uitzondering op die regel. De handelaar is erop gericht u de beste tegels van Dordrecht en verre omgeving te bieden. De artikelen die door de tegelhandelaar worden gevoerd, staan behalve om hun kwaliteit stuk voor stuk bekend om hun innovatie en talrijke designs. Zo vindt u altijd wel iets passends voor de ruimte die u onder handen wilt nemen.

 

Douglas Jones tegels en andere tegelsoorten van dichtbij bekijken

Zoekt u als inwoner van de omgeving Dordrecht naar tegels? Dan bent u bij Fravo Tegels aan het juiste adres. Alle producten, waaronder de Douglas Jones tegels, zijn in de showroom van dichtbij te bekijken. Er worden in deze winkel in Dordrecht voornamelijk tegels uit Spanje, Italië, Portugal, Duitsland en Turkije geïmporteerd. In de showroom staan ook de medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Creëer elke gewenste stijl met deze tegels

Zuid-Europese tegelproducenten staan bekend om hun innovatieve karakter en unieke designs. Ze bepalen het marktaanbod aan keramische tegels voor een groot gedeelte. Keramiek heeft een hoge kwaliteit en een levensechte look. Douglas Jones tegels kunnen een betonlook, maar ook een hout- (natuur)steen-, cement of marmerlook hebben. Zo creëert u elke gewenste stijl. Ga daarom langs bij dé tegelhandel in Dordrecht en koop de tegels die bij uw smaak passen.