Carbid Theater
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van staalbouw voor woningen op een rijtje

Wanneer iemand zijn eigen droomwoning wil bouwen, hoeft er lang niet meer alleen voor de traditionele bouwmethode te worden gekozen. Anno nu bestaan er behoorlijk wat alternatieven, elk met hun specifieke voordelen. Staalbouw voor woningen is daar een voorbeeld van en een ideale keuze voor personen die graag een woning met grote, open ruimtes betrekken. Voor kantoren en bedrijfspanden werd deze bouwmethode al een tijdje gebruikt, maar ook particuliere staalbouw voor woningen wordt steeds vaker gebouwd. Qua prijs is men niet per se duurder uit dan bij de bouw van traditionele woningen. Voor een staalconstructie op maat bent u bij R.E.M. Techniek aan het juiste adres.

Snelheid en flexibiliteit als grootste voordelen van een staalbouw constructie op maat

Het proces van een staalconstructie op maat verloopt erg snel. De snelheid is dan ook een van de grootste voordelen van dit type bouw. Een staalskelet wordt in de fabriek vervaardigd, waardoor het weer niet voor vertragende omstandigheden kan zorgen. Ook bestaan er geen elementen die dienen te drogen of uit te harden. Bovendien hebben de buitenmuren geen dragende functie en zijn zelfs binnenmuren geen must. Juist daardoor creëert u een grote en open, maar ook in de toekomst flexibele ruimte. Eventuele aanpassingen kunnen een stuk makkelijker worden doorgevoerd.

Staalconstructies voor kleine en middelgrote projecten

De structuur van staalbouw voor woningen wordt opgetrokken in stalen profielen. De binnen- en buitenkant kunnen vervolgens naar wens worden afgewerkt. Staalbouw voor woningen is dankzij het zichtbare staalskelet aan de binnenzijde van de woning vooral populair onder liefhebbers van de industriële look. R.E.M. Techniek houdt zich bezig met een staalconstructie op maat voor zowel kleine als middelgrote projecten in de nieuw- en verbouw. Behalve aan de woningbouw kunt u hierbij ook denken aan bedrijfsgebouwen en hallen. U kunt het gehele traject, van ontwerp tot en met montage, aan deze specialist op dit gebied uit handen geven. Alle fasen kunnen – stuk voor stuk in overeenkomst met de wens van de klant – door die expert deskundig worden uitgevoerd.