Carbid Theater
Image default
Aanbiedingen

Dit is waarom je een aluminium overkapping zou moeten nemen.

De belangrijkste reden waarom je een aluminium overkapping zou moeten nemen is omdat aluminium zeer duurzaam is. Aluminium is het meest voorkomende metaal op aarde en wordt gewonnen uit de grondstof bauxiet. Naast dat aluminium erg duurzaam is, is het ook makkelijk in onderhoud. Het roest niet en kan tegen alle weersinvloeden. Nog een voordeel van een aluminium overkapping is dat het er chique uitziet. Een win-winsituatie dus.  

Waarom is een aluminium overkapping een duurzame oplossing? 

Een aluminium overkapping is een duurzame oplossing omdat het is gemaakt van aluminium en dit metaal kan worden gerecycled zonder kwaliteitsafname. Aluminium heeft dus een lange levensloopcyclus waardoor het valt onder de zeer duurzame metaalsoorten. Daarnaast is het ook nog eens goed voor de energierekening omdat een dichte aluminium overkapping de warmte binnen houdt en je dus minder hoef te stoken.  
 

Belangrijke informatie omtrent een aluminium overkapping. 

  • Een aluminium overkapping is zeer onderhoudsvriendelijk. Het makkelijkste om een aluminium overkapping schoon te houden is door het te poetsen met een warm sopje met afwasmiddel en een schoonmaakdoek. Gebruik liever geen schoonmaakazijn dit kan de lak en het aluminium aantasten. 

  • Een aluminium overkapping is vrij prijzig maar wel een van de beste investeringen die je kunt doen. Aluminium is namelijk een sterk materiaal, trekt geen schimmels of ongedierte aan en roest niet waardoor het je leven lang mee gaat en je er na aanschaf geen omkijken meer naar hebt. 

  • Aluminium is goed bestand tegen Uv-straling. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het vlam vat en met de tegenwoordig ook in Nederland steeds hetere zomers is het wel zo prettig als het lekker koel blijft binnen.  

Bent u al overtuigd? 

Het is mogelijk om een prachtige aluminium overkapping te creĆ«ren helemaal naar uw wensen. Er zijn verschillende opties toe te voegen aan de aluminium overkapping zoals: glazen schuifwanden, zonwering en ledverlichting. Om u volledig te ontzorgen staan onze specialisten voor u klaar met een deskundig advies. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat al uw vragen beantwoord worden.  

 

https://mbveranda.nl/overkappingen/